A hét ingatlana: 781 milliós “luxus lodge a magyar pusztán”

A hét ingatlana: 781 milliós “luxus lodge a magyar pusztán”

A lodge szó – már többek között a szabadkőműves páholyok mellett – kunyót, házikót jelent. A most következő, lélegzetelállítóan szép, 781 millió forintért kínált ingatlan kapcsán új kifejezés, a “luxus lodge” kerülhet be a köztudatba. Sok-sok gyönyörű fotó Pusztamérges egyedi ingatlanáról és csodás tájáról!

 

A pustamérgesi ‘lodge’ részletei

 

“LUXUS LODGE A MAGYAR PUSZTÁN! Igazi kuriózum a luxust, a magánszférát, a természetet és a nyugalmat kedvelők részére! Budapesttől délre, a magyar Alföld peremén, a Duna és a Tisza által határolt alacsony fekvésű homokos medencében helyezkedik el. Elszórtan elhelyezkedő tanyás települések keverednek hűs erdőkkel, lápos rétekkel, gyümölcs ültetvényekkel. A sík terepen homokos utak ezrei cikáznak minden irányba, a szántóföldeket, és gabonamezőket pedig barack ligetek és akácerdők szegélyezik. A füves pusztán az ég a földet éri. Ez a a lodge az otthona számos vadon élő állatnak, madárnak, és ritka növényfajnak.

Ebben a különleges környezetben a 9, 5 Hektáros területen elhelyezkedő birtok méretei: főépület 5835 m2, étterem 5999 m2, kis házak 5798 m2, állatok területei és a kiskert 5798 m2, a személyzet lakóhelye 5914 m2, és a hozzátartozó mezők, erdők 33 524 m2. A területen kényelmünket szolgálja továbbá medence, medencebár, parkoló 10 autó részére, szauna kert, masszázs szoba. […]”

További részletek és fotóka luxus lodge kapcsán az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?