Venne 46 nm-es lakást 39,4 millióért?

Venne 46 nm-es lakást 39,4 millióért?

Persze mindenki azonnal visszakérdezne: attól függ, hol és milyet? Nos bár a 46 nm egyáltalán nem kicsi, a most következő, 1 szobás ingatlan minden szépsége ellenére elgondolkodtató. Főként a piacot és a befektetési lehetőségeket figyelembe véve. Mit ér egy lakás, ha a Bulinegyed szívében van? 10 képpel!

Ahogy a hirdető is kiemeli a szövegezés első sorában: LOKÁCIÓ, LOKÁCIÓ, LOKÁCIÓ !! Az ingatlan értékét meghatározó tényező tehát azonnal egyértelművé válik: itt bizony érdemes turistákra berendezkedni, Airbnb szolgáltatásban gondolkodni. Nos, ebben az esetben azonban lehet, nem is sok a vételár. Egy kis számolgatással ugyanis kiderülhet, mennyi idő alatt térülne meg a befektetésünk, amit természetesen aztán nyereséggel tovább adhatnánk. A lakás ráadásul 3. emeleti, a képek alapján világos. Márpedig mire vágyna a bulitól megfáradt külföldi vendég egy nehéz nap éjszakája után, mint némi napfürdőre?

lo2

“VI.ker.Király utcában, a Gozsdu udvar közelében, FELÚJÍTOTT, LIFTES házban eladó egy 3.emeleti, 46 m2-es, 1 szobás + galériás, ízléses, szép lakás. Pár éve teljes mértékű műszaki és esztétikai felújításon esett át.
Az utca felé néz, de a magas emeleti elhelyezkedésének és a korszerű műanyag ablakoknak köszönhetően nagyon csendes, ugyanakkor VILÁGOS!
NAPI KIADÁSRA a LEGJOBB választás, hiszen közismert a külföldiek körében a környék !
Fiataloknak első lakásnak is ideális, mert központi elhelyezkedése ellenére nyugodt otthon !

Autóbeálló és tároló jár a lakáshoz, ezek ára külön plusz 2 millió forintba kerülnek.”

lo1

lo3

lo4

lo5

lo6

lo9Nyilván szükséges, hogy az ember rendelkezzen közel 40 millió forinttal (plusz az esetleges átalakítás költségei), ami nagy összeg. Az Airbnb Gozsdu udvar közeli ajánlatait elnézve azonban a számolgatás nem olyan bonyolult, az átlag árak 15.000 Ft/éj között mozognak, de kilenghetnek akár 60.000-ig is. Határ, az a bizonyos csillagos ég…

lo7

lo8

lo

További képek és információk az eladó lakásról az alábbi linken érhetők el.