420 millióért kínálják a Budai Vár egyik legexkluzívabb lakását. Nem is olyan drága…!

420 millióért kínálják a Budai Vár egyik legexkluzívabb lakását. Nem is olyan drága…!

De komolyan. A Budai Várhoz, azon belül pedig a megújult ANJOU házhoz képest szinte semmi ez az összeg egy 230 nm-es, kétszintes lakásért. És hogy még nagyobb legyen a boldogság, még a berendezés is ízléses! Egy kis építészeti háttér, na meg 15 ragyogó fotó!

“IGAZI KURIÓZUM! A Budai várban kínálok megvételre egy igényes, tágas, világos, TELJESEN ÚJ kétszintes lakást.

A lakás az Országház utcában, a teljesen megújult ANJOU házban található, a Kapisztrán tér szomszédságában. Az épület kívül – és belül is teljeskörűen megújult.
Belépve a porta szolgálat, a márvány burkolatok és a modern lift láttán egy új építésű ház hangulata fogad. A lakás a III. emeleten található, a felette lévő tetőtér beépítésével.

Az alsó szinten található helyiségek:
előszoba, WC-kézmosó, gardrób, nappali-étkező (50 nm), konyha (8 nm), hálószoba (24 nm), fürdőszoba, hálószoba (26 nm), gardrób, fürdőszoba.
A tetőtérben lévő helyiségek:
dolgozó szoba, háztartási helyiség, közlekedő folyosó (egy részéről rálátás nyílik a nappalira), szoba (17 nm), fürdő-zuhanyzó, zuhanyzó-WC-kézmosó, szoba (29 nm), gardrób.

var1

A lakás É-K – D-Ny – i fekvésű, aminek köszönhetően nagyon világos és napsütötte.
A lakás házközponti fűtésű – és hűtésű, így a melegebb nyári napokon a központi klíma rendszer biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A lakás teljesen – és igényes módon berendezett, alig használt. A vételár mindent tartalmaz!!! 

A nappali feletti tetőtér átriumos. Az itt található tetőtéri ablakokra motoros redőnyök kerültek. Az anyagválasztás és a kivitelezés mind-mind átlagon felüli! A teremgarázsban 4 db parkoló hely várja új gazdájának autóit! Szintén a vételár részét képezik!

A házat a szemben lévő épülettel, az Országház utca alatt egy “romkertként” is működő átjáró köti össze. Ennek a teteje az utca szintjén részben üvegezett, így a föltárt, régi városfalat mind nappal, mind pedig esti kivilágításnál a turisták is láthatják.”

var2

Az ingatlan adatai

  • Ár: 1.390.000 Euro
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 230 nm
  • Szobák száma: 4
  • Félszobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Központi, egyedi méréssel

Ha érdekli az ANJOU ház felújítása, információkért kattintson az epiteszforum.hu linkjére! Ha a lakásban nézelődne, a ragyogó albumot itt érheti el!