befunky-collage

Használhatatlan lyukból gyerekszobát? Átalakítás előtte-utána!

Találkozott már olyan hirdetésben feltüntetett szobával, vagy akár ismerősnél olyan keskeny helyiséggel, ami első ránézésre semmire sem volt jó? Nos, vannak, akik nem ismerik a feleslegesség fogalmát. Tény, a következő gyerekszoba kicsi. De az ötletes megoldásoknak hála egy apró, de saját kis királyság született!

0

Fényűzés, kicsit másképp: eladó kastélyok a Balatonnál

Szívünk mélyén sokan vagyunk királylányok és királyfiak. És bár néha a fehér ló és a fele királyság is hiányzik, azért a régmúlt kincseiben való gyönyörködést mi is megengedhetjük magunknak. Jöjjön három, szívfájdítóan kedves, eladó balatoni kastély…

bors_03-23

Jóból csak keveset adnak: 7 nm-es lakás a Rózsadombon!

Kis alapterületű lakások kapcsán már sok érdekességet volt szerencsénk bemutatni. Bár eddig a 8 nm-es lakások dübörögtek, most rábukkantunk egy még kisebb lehetőségre. 7 nm, 7,9 millió. Na meg a II. kerület és a Rózsadomb előnyei. 

10793461-1

A hét ingatlana: napfényes kislakás a Budai Várnál

Budán lakni világnézet, írta egykor Márai Sándor. És talán stílusérzék is kell hozzá… Jöjjön egy 39 nm-es, világos, skatulyából kihúzott lakás a Ponty utcából. 10 fotóval és alaprajzzal! Irányár: 40,5 millió forint

ev

A hét ingatlana: egy 30 nm-es, cuki, tavaszias kis lakás!

A mindössze egy szobás, de annál hangulatosabb ingatlant 16 millió forintért kínálják. A képek alapján elsőre azt hittük, a fotók csak illusztrációként szolgálnak. De a hirdető figyelmeztet: bizony ez a valóság! 14 fotó a tavasz legszebb, győri lakásáról!