le2d

3 elképesztő lakhatási mód a csillagok és a könyvek szerelmeseinek!

Ki ne szeretne a hátán fekve hullócsillagot nézni? Na és hogy állunk az északi fénnyel? Ja, hogy az mifelénk nincs. Nem baj. Azért az alábbi, lenyűgöző családi és hétvégi házakban találnánk bámulni valót. De ha inkább az irodalomra koncentrálnánk, arra is van megoldás! Elképesztő megoldások, három lenyűgöző térben!

be4

A hét színe: bézs

Törtfehér, ekrü, tojáshéj, vaj, bézs? Ez mind ugyanaz a szín? Nyilván nem, bár az átlagember valószínűleg nehezen tesz különbséget az árnyalatok között. Jöjjön egy sokak által rajongásig szeretett szín, amely megtöri a fehér vakító érzetét, ami világos, barátságos, mégis elegáns. Bézs enteriőrök, minden mennyiségben!

rak3

Azt hittük, raklap kapcsán már mindent láttunk. Tévedtünk!

Az új évezred egyik nagy kedvence a Csináld magad! mozgalmak és mezei lakberendezők körében a raklap. Bár a kreatív felhasználási módok tárháza végtelen, mi mégis azt hittük, már minden szembejött, amit látni érdemes. Erre jött Kone Mei és néhány pazar megoldás! Videóval!

3

Vegyen háromszög alakú házat!

Az alábbi, Nagykovácsiban található, újépítésű ingatlan lakberendezés szempontjából talán nem épp a legegyszerűbb feladat elé állítja leendő tulajdonosát. Cserébe azonban olyan életteret kap az illető, amit tényleg csak kevesen mondhatnak el magukról. Megfelelő stílusú, felfelé történő építkezéssel pedig akár egy nap piramisban is élhet a merész illető.

rem

Kiadó egy remete lak! Csak magányra és csendre vágyóknak…

Ha Ön valódi remete lenne, tulajdonképpen már ezt a felhívást sem láthatná. Azonban ha még nem az, de másra sem vágyik, mint hátrahagyni a XXI. századi vívmányokat és egy csodálatos házban, a semmi közepén élni Ausztriában, most megtalálta a megfelelő felhívást!