00

Fatüzelés a “nyócker” egy luxus lakásában? Igen!

Minimalista elemek, visszafogott hangulat, no meg egy kandalló várja azt az érdeklődőt, aki rászánna 54,9 milliót egy az Astoriához és a Múzeum körúthoz is közeli, 47 nm-es lakásra. Kíváncsi a fahasábokra? Mutatjuk őket!

00

Lakást venni egy “tütü” miatt? Talán nem tennénk. De azért rajonghatunk érte!

Ingatlan vásárláskor lehet, nem az adott lakó és tulajdonos személyes tárgyai alapján kéne dönteni. Sőt, valószínűleg senki így priorizál. De azért van, hogy azért nézünk meg jobban egy hirdetést, mert valami apróság megfogja a tekintetünket. Ebben az esetben például egy rózsaszín tüll szoknya egy babán…Vigyázat, romantikus, tavaszias tartalom veszély!

dh-ingatlanbazar-cikk-800x400-3

Saját vállalkozás megbízható eredményességgel? 5 tuti tipp a választáshoz!

Az elmúlt években a válság előtti időszakot idézően pezseg a gazdaság, egyre több vállalkozás indul, valamint a multis taposómalmot megunva, mind többen gondolkodnak saját cég alapításában. A szolgáltatás üzletágak is újra fellendülőben vannak, hiszen kevesebb befektetéssel gyors megtérülést ígérnek. De miket kell mérlegelni az indulásnál? Ami biztos: stabil alapokra könnyebb építkezni. 

00

Lakás Pesten 386 millióért? Mutatjuk.

Váci utca, Vörösmarty tér, 214 nm, belső kétszintes, teljes körűen és magas minőségben felújított kuriózum várja új tulajdonosát. Ilyen paraméterekkel csodálkozunk még az áron…? 

tu91

A hét lakberendezési tárgya: a tulipános láda!

Mivel épp szezonja a van a gyönyörű, egyszerű, színes virágoknak, eszünkbe jutottak nagyanyáink kincses ládái, melyekben az ágynemű, a damaszt és egyéb holmik pihentek, általában egy csokor száraz levendula társaságában. Nosztalgiázzunk és ha van helyünk, szerezzünk be egy régi, magyar szépséget!