01

Szeretett már bele egy lakás apró részletébe? Mi igen! Az az ablak kivágás…

Nomen est omen, így nem meglepő, hogy az alábbi lakás a Szép utcában található. Sok részlete mutatós a 95 millióért kínált ingatlannak. Mi azonban egyértelműen az egyik érintetlenül hagyott, Bauhaus stílusú ablak körüli megoldásért vagyunk oda. Egyébként a lakáshoz tetőterasz is tartozik, így a mérete és az adottságai miatt az ára sem olyan meglepő.

Forrás: koszeginfo.hu

Potom áron, 25 millióért vehetünk kincset érő ingatlanokat Kőszegen!

Bár Kőszeg nem a világ közepe, a város gyönyörű, Ausztria csak egy karnyújtásnyira található, adottságai miatt pedig akár megélhetés szempontjából is kiváló befektetés lehetne. Hogy minek köszönhetőek az aránylag alacsony árak? Jó kérdés. Mindenesetre ez a két ingatlan különleges és biztos, hogy többet is ki lehetne hozni belőlük. Kilátás a várra, mennyezeti freskó és további…

00

Különös fotók: vonzóbb az ingatlan, ha trükkös fotókon tárgyalják őket?

Amikor trükköst mondunk, nem arra gondolunk, hogy az iroda vagy a hirdető megmásítaná a valóságot. Hanem hogy szokatlan, feltételezzük, hogy könnyednek és szórakoztatónak ítélt “keretekbe” helyezi őket. A mutatvány működött, megálltunk egy panellakás mellett, amit lehet, sohasem nézünk meg, ha nincs a figyelemfelkeltő megoldás…

00

A hét ingatlana: 132 milliós gellérthegyi luxus lakás

Tudja, merre van a Szirtes út? Nagyon jó helyen. A Citadellához vezető emelkedőn található a most következő 122 nm-es lakás. A fotókra először azt hittük, csak látványtervek. Az ingatlan azonban így néz ki. Jó ízlésű vevőtől ragyogó, ennek megfelelően drága lakás eladó!

????????????????????????????????????

A belváros örömei: két kislakás, egy-egy rendezett házban, azonos áron

A most következő 31 és 44 nm-es fővárosi lakásokban több közös vonás is van. Növényekkel díszített udvarú társasházakban találhatóak, frissen felújítottak, egy-egy vezérfonal alapján ízlésesen berendezettek és 34,9 millióba kerülnek. Ikrek, akiket azért meg lehet különböztetni. Ön ezért az összegért melyiket választaná?