Hatalmas házban élne Nyíregyházán? Van egy ajánlatunk!

Képzelje el, hogy van két lakásnyi terasza, egy kertész által gondozott kertje, gardróbszobája és négy hálószobája egy lakóparkban Nyíregyházán. Ha azt hiszi, 222 négyzetmétert nem lehet ízlésesen belakni, akkor téved. Ha azt hiszi, akkora a ház, hogy el is veszne, megint csak téved. Kandallóval, klímával keresi új tulajdonosát, és még arra is lehetőséget biztosít, hogy…

Építkezne? Irány Pilis, ahol a telek mellett egy icipici ház is várja!

A telek építkezésre vagy akár vállalkozásra is alkalmas, Pilis központi részén. Van már egy kész 130 nm alap is, ami akár több szintes épületet is elbír. Ráadásul az építkezés végéig egy csinos, 21 négyzetméteres miniház is a rendelkezésére áll, így akár közvetlen közelről felügyelheti a folyamatokat.

Már a nyáron jár az esze? Mit szólna egy nyaralóhoz Tárnokon?

Az ingatlan Tárnok közvetlen üdülőövezete mellett várja az új tulajdonosát. A burkolatokkal, nyílászárókkal, szaniterekkel is ellátott tehermentes mobilházhoz 700 négyzetméteres zártkerti telek is tartozik. Remek választás, ha szeretne otthonra lelni egy kicsi, de minden igényt kielégítő házban, amit bármikor elvihet akár máshova is!

Egy ingatlan, számtalan lehetőség

A Páhi központjában található ingatlanban remek potenciálok rejlenek. A több bejárattal is rendelkező családi házat kereskedelmi egységként használták. Jelenleg üres, így azonnal birtokba is vehető, bár felújításra mindenképp szükség lesz. Lakásnak, vállalkozásnak, esetleg mindkettőnek? Lehet épp Ön lesz, aki eldönti!

Nyugalom, panoráma és egy mini ház Siklóson

A 24 négyzetméteres panorámás ingatlanhoz 1475 négyzetméteres szőlővel és gyümölcsfákkal beültetett telek tartozik. A tetőtér beépíthető, a villany bevezetve és hamarosan a városi vízhálózatra való csatlakozás is megvalósul. Ha kiszállna a városi forgatagból, itt a lehetőség!

Régi külső, modern belső és a lehetőségek tárháza: eladó kúria Igaron

Az eladó kúria maga a csoda, jelenleg is üzemelő étterem és cukrászda és egy ajándékbolt is járt hozzá, ráadásnak egy mezőgazdasági komplexum. Az energiát napelem rendszer biztosítja, így a rezsiköltség is alacsony. Ha mindez nem győzte meg, eláruljuk, hogy a melléképületek egy pálinkafőzőt is rejtenek. 

Ez nem csak egy ingatlan, inkább egy életérzés

Megannyi vár, várrom, számtalan pincészet és étterem, a Bodrog és a Tisza lenyűgöző élővilága és további számtalan felfedezni való – ez az élménykavalkád mind az Öné lehet, ha beköltözik ebbe a panorámás tarcali ingatlanba. Mindemellett, ez a vidéki borturizmus központjában elhelyezkedő nyaraló kiadható, ezáltal üzleti lehetőséget is rejt.

Modern provence-i stílusú ingatlan Nagykörűn

A tornácos, új építésű 130 négyzetméteres ingatlant 50 millió forintért kínálják. Az árban a teljes berendezés és a modern gépek is benne vannak, így plusz költséggel nem igen kell számolnia az új tulajnak. Ha szereti a letisztultságot és örülne egy saját borospincének, ne habozzon, kattintson!

Tornácos parasztházat keres? Itt a lehetőség!

A külső tornácos, 70 négyzetméteres ingatlan 2,5 km-re található a Gyulai Várfürdőtől. Két helyiségben már elkezdődött a felújítás, az ablakok és a villanyhálózat korszerűsítése és a tetőszerkezet egy része is megerősítésre került. Saroktelek, így akár két oldalról is megközelíthető a kert. 

Végre egy megfizethető árú balatoni ingatlan!

Békés környezetben, Tihanytól nem messze, Aszófőn eladó egy lakóház. Parkosított, gyümölcsfákkal teli csendes kerttel. Lehet bővíteni, akár tetőtérbeépítéssel is, így a későbbiekben egy nagyobb család is békében élhet vagy nyaralhat ott. Nézze meg, és döntse el, befektet-e ebben a házba.