Támogatás is igényelhető egy 19 milliós, Ádándon kínált izgalmas házra!

Támogatás is igényelhető egy 19 milliós, Ádándon kínált izgalmas házra!

Nyaralónak és állandó lakhatásra is el tudjuk képzelni az Ádándon kínált, 96 nm-es ingatlant. Felújításra szükség lesz, de az épület egyáltalán nincs rossz állapotban. Az ár és a támogatás lehetősége pedig extra kecsegtető!

Az Ádándon kínált házról

“Szeretne egy csendes, nyugodt községben élni mégis közel a Balatonhoz? Esetleg önfenntartó életet élni? Ez a ház Önre vár Ádándon! Némi ráfordítással, amit támogatás keretében is megigényelhet, nagyon hangulatos családi ház varázsolható belőle. Ideális állandó otthonnak, de nyaralónak is! A 2103 m2-es telken egy duplakomfortos 96 m2-es családi ház fekszik, melyhez garázs, pince és melléképület is tartozik.

Az Ádándon álló ingatlanba érve egy nagy folyosóra érünk, ahonnan nyílik egy étkező. Az étkezőből nyílik egy konyha, egy fürdő és egy nagyobb méretű szoba. A szobából is, és a folyosóról is megközelíthető a következő szoba, amelyből nyílik egy fürdő és a harmadik szoba. 

 

Falazata vegyes: vályog és tégla. Fűtése konvektorral megoldott, illetve két szoba közös falán található egy cserépkályha. A kertben sok gyümölcsfa (sárgabarack, cseresznye, körte, alma, szilva, szőlő, dió) megtalálható. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, Ádándon innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?