Élet Nagyberényben? Íme egy hangulatos, élhető fészek!

Élet Nagyberényben? Íme egy hangulatos, élhető fészek!

A Nagyberényben kínált családi házba úgy fest, csak be kell költözni. A felújítás megtörtént, a napelemek a tetőn betárazva! Jöjjön egy szemet gyönyörködtető, 59,5 milliós otthon ígérete!

 

“Balaton déli part környékén, Nagyberényben 74 m2-es családi ház eladó. Az ingatlan a település csendes, nyugodt részén helyezkedik el, egy domboldalon. A Balaton-part 16 km távolságra, autóval 20 perc alatt elérhető, autópálya csomópont 15 km-re. A teljesen felújított, igényesen kialakított, 3 szobás lakóház falusias megjelenésű, hangulatos tornáccal, kedvező tájolással rendelkezik. Az épületben magas minőségű, beépített konyhabútor és egyedi kandalló található. A ház fűtése elektromos fűtőpanelekkel megoldott, de ehhez napelemes rendszer került kiépítésre. A korszerű nyílászárókkal és zsalugáterekkel az épület benapozása, árnyékolása kedvező. A lakóépülethez nagy méretű terasz is kapcsolódik. A telken belüli szintkülönbség lépcsős teraszokkal áthidalt. Az ingatlan hátsó kertjében gyümölcsös található. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Nagyberényben és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?