Szerényen Herényben: íme egy 205 milliós csoda otthon!

Szerényen Herényben: íme egy 205 milliós csoda otthon!

A Herényben kínált, 400 nm-es ingatlan és a hozzá tartozó, varázslatos kert igazi gyöngyszem a helyi ingatlan kínálatban! Ragyogó fotók egy – hát mondjuk ki őszintén – irigylésre méltó otthon kapcsán!
“Kiemelten jó helyen , összeköltözőknek vagy akár vállalkozásra is alkalmas lehetőségekkel ! Sok szobás szép ház Herényben dupla garázzsal, parkosított kerttel! Az ingatlan 2006-ban épült, folyamatosan karbantartott, egy festés után csak be kell költöznie! Intim kellemes kert, nagy terasz, jó szomszédok! A ház ideális választás lehet egy többgenerációs családnak is, a jó elosztás és a tágas terek miatt. 

 

A Herényben kínált házról, még részletesebben!

 

A 712 m²-es telken fekvő épület új gazdája télen-nyáron a nyugalom szigetén érezheti magát. Az ingatlan egyedi tervezésű, kívül-belül igényes anyagok felhasználásával és beépítésével készült, a 44-es Porotherm falazata szigeteléssel egy rendkívül alacsony fenntartást eredményez. (30 E Ft/ hó a gáz átalány) Az egyedi stílusú ingatlanba belépve, egy tágas közlekedőből nyílik a nagy méretű, különös gonddal és igénnyel kialakított és berendezett étkező-nappali-konyha (65m2) , ahol többek között kandalló is emeli az amúgy is magával ragadó hangulatot. Itt a földszinti részen található még egy szoba, fürdőszoba, wc, ami egy külön lakrésznek is használható, lehetőség van egy saját kis konyha kialakítására, az emeleten 4 szoba, 3 fürdőszoba kényelmes közlekedő, terasz található. 

 

Egy rendkívül körültekintően megtervezett, gyorsan beköltözhető házról van szó Szombathely nívós, kedvelt részén. A ház alatt található pincerész , a lakórészhez hasonló minőségben készült el, ami jelenleg a wellness, szórakozás helyszíne, itt kapott helyet a gépészet, szauna, szolárium, de lehetőség olyan családok számára , akiknek otthonuk mellett a munkalehetőség is adott, mivel ez a szint vállalkozásra is alkalmas, a több kisebb helyiség mellett egy nagyobb 40m2-es is ki lett alakítva, ami az udvarról egy külön bejárattal megközelíthető. Akár ügyvédi irodának, orvosi rendelőnek, szépségszalonnak, üzlethelyiségnek. A szomszédoktól teljesen elzárt, intim nagy terasz, egy tündéri parkosított kert ,ami lehetőséget ad a nagyobb családi és baráti együttlétekre, a 6X3 m-es, 1,5m mély fedett medence, kerti grillező, kerti hinta, 5 személyes , párszor használt jakuzzi kényelmes, nyugodt pihenést biztosít ebben a rohanó, zajos világban. […]”

További izgalmas házak és otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Herényben és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?