Szandaszőlős, ahol tudják, mi a luxus és a kényelem!

Szandaszőlős, ahol tudják, mi a luxus és a kényelem!

Legalábbis egy kuriózumszámba menő, 320 nm-es ingatlan háza táján. A kerti mulatságok jó eséllyel itt non-stop folyhatnak. Ami érthető is. Mi már körbenéztünk az egyébként eladásra szánt, 169 milliós szépségben. És ön? Irány Szandaszőlős!

“Most egy olyan ingatlant vásárolhat meg, ahová mások nyaralni  mennek!! A csodás kertben a pihenést, feltöltődést szolgáló fűthető medence, a hozzá kapcsolódó fedett grillezővel, tv néző sarokkal, konyhával, mosogatóval. Ez a ház nemcsak az otthon melegét nyújtja, hanem egész évben nyaralhat. Ebben a rohanó világban fantasztikus dolog úgy hazaérni, hogy már rögtön tud úszni a saját medencéjében. Igazi kuriózum ez a ház. A kiváló minőségű alapanyagokból épülő otthon öt hálószobát és 2 fürdőszobát foglal magába. Ezen kívül az alagsorban 15-20 főt befogadó, szórakozásra, családi rendezvényekre alkalmas helyiség, bárral, mosdóval  kialakítva. Itt található még egy mini konditerem is.

Az ingatlan további jellemzői

 

– az ingatlan Szandaszőlősön található

– összesen 320 m2

– telek mérete: 674 m2

– 3 szintes / alagsor, földszint és emelet /

– kertben medence, fedett grillező, mosogató, sütő, Tv, wifi, lépcsők alatt, bútoroknál rejtett led világítás

– az udvaron is található egy tároló + wc kézmosóval

– biokandalló

– udvari járda megvilágítás

– növény megvilágítás

– hűtő-fűtő klíma minden szobában

– cirkófűtés, padlófűtés + radiátorok

– riasztó / kivonuló szolgálattal /

– kamera rendszer

– egyedi , fából faragott fa ajtófélfa

– fa konyhabútor

– egyedi fa fürdőszoba berendezés

– teakfa lépcső

– fedett autóbeálló

– kutya kennel

– automata öntözőrendszer

– teljes körű felújítás 2020-ban […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Szandaszőlős ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?