Egyszer ez még sokat érhet: eladó egy halastó és nádas Mocsán!

Egyszer ez még sokat érhet: eladó egy halastó és nádas Mocsán!

Bár nem tudhatjuk pontosan, hogyan alakul a jövő, egy biztos, a víz éltető erejének egyre nagyobb értéke lesz. A Mocsán kínált halastó és nádas tehát jó eséllyel több, mint egy turisztikai befektetés. Bár már annak is jó! A természeti kincsér azonban mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Mutatjuk a “mennyit” és a “mit”!

 

A Mocsán kínált lehetőségről

“Tata mellett, csodálatos környezetben, Mocsán, a Boldogasszonypusztán, 36,2749 ha területű halastó, nádas, legelő eladó. A külön helyrajzi számon található tó alapterülete 26,4419 ha, amelyhez további 6,9605 ha területű nádas és 2,8725 ha területű legelő tartozik. A nádas és a legelő a halastótól külön albetéten található, de csak egyben eladó! 

A jelenlegi, vonatkozó rendezési terv szerint, vízgazdálkodási terület. Az új rendezési terv szerint, a tó közúti, aszfaltozott, híddal határos részétől kb. 75 méter mélységben, a tó teljes terjedelmében Kbtu turisztikai besorolást kap, 10 %-os beépítési lehetőséggel. Mocsán építési telkek, fejlesztési és mezőgazdasági területek, szálló, panzió és vendégház is megtalálható jelenlegi portfóliónkban, az elérhető ingatlanokról érdeklődjön telefonon! Kiváló befektetés, kitűnő ár/érték arány, gyors megtérülés! […]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Mocsán innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?