Egy saját részre épült, gerendás otthon Kakasdon

Egy saját részre épült, gerendás otthon Kakasdon

Az eredetileg saját használatra, láthatóan igényesen és gondos szakértelem mellett épült családi ház új tulaját keresi. A Kakasdon kínált szépségbe mi elsősorban a hangulatos mennyezeti gerendák miatt habarodtunk bele. De más vonzereje is akad a 45 millióért kínált ingatlannak!

“Kakasdon 5 szobás családi ház eladó! Kakasd kedvelt környékén eladó sorba került egy 2009-ben átadott családi ház! A 884m2-es telken található családi ház 38-as Porotherm téglából épült, fűtése gáz és vegyes tüzelésű cirkó kazánról is működik, villanyhálózatát réz vezetékekkel építették ki. Tulajdonosa építőiparos szakember, eredeti terve szerint magának építette, így a tervezéstől a kivitelezésig magas figyelmet kapott, de a család élethelyzete másképp alakult ezért eladó sorba került. […] A telken található továbbá egy tégla építésü kisház is, melyben egy műhelynek kialakított helyiség, egy tornác, és egy tároló lett kialakítva. […]”

 

Részletek Kakasdon

 

“Alagsorban található:

-Kazánhelyiség, és egy tároló

 

Földszint:

-Előszoba

-Nappali,étkező /31,3m2/

-2 db hálószoba

-Fürdőszoba, külön wc

-Konyha, kamra

-Garázs /31m2/

 

Tetőtér:

Jelenleg szerkezetkész állapotban

-2 db hálószoba

-Közlekedő

-Fürdőszoba

-Egyéb helyiség

-Fedett terasz […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?