Salgótarjáni luxus, 278 nm-en

Salgótarjáni luxus, 278 nm-en

A salgótarjáni családi ház fészekként nehezen aposztrofálható. Már a méretei miatt. A tágas otthon talán inkább a családi és baráti központ címre esélyes. Jöjjön néhány tavaszias kép és néhány kissé elmosódott fotó a hét ingatlanából!

“Örökpanorámás, igényesen kialakított, luxus családi ház várja új tulajdonosát Salgótarján Nyugati városrészében. A salgótarjáni ház földszintjén az előtérből a tágas, galériázott nappaliba léphetünk. Innen nyílik a hálószoba, melyhez fürdőszoba és gardrób is tartozik, valamint az étkező, amihez a konyha és a kamra kapcsolódik. Ezen a szinten három kovácsoltvas korlátokkal díszített, fedett terasz is találató. A nappaliból lépcsőn juthatunk fel a galériára ahonnan a ház felső szintjének helyiségei nyílnak. Itt három hálószoba, fürdő és tároló került kialakításra.

Az alagsorban automata kapuval ellátott, kétállásos, csempézett, szerelőaknás garázs található, zuhanyzóval, WC-vel. Itt kapott helyet a mosókonyha, a kazánház és két tároló helyiség is. A salgótarjáni ház fűtéséről padlófűtés és radiátorok, a melegvíz ellátásáról kondenzációs kazán és napkollektorok gondoskodnak. A parkosított kertben a gyümölcsfák mellett gyermek játszóház is található. A ház több generációnak, nagyobb családnak egyaránt kényelmes otthont nyúthat.  […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!