Három a kis ház, avagy egy 115 milliós ajánlat Esztergomból!

Három a kis ház, avagy egy 115 milliós ajánlat Esztergomból!

A három különálló épületből álló ajánlat nem csak méretéből adódó adottságai miatt érdekes. De a helyszín és a divatos kinézet sem mellékes….
“Összeköltözőknek , befektetőknek ajánlom Esztergom, Szamárhegy részén, három különálló házat egy telken belül. Csodálatos környezetben 1461 nm ősfás kertben kínálom megvásárlásra ezt a három házat. Panoráma a Duna kanyar hegyeire. […] Mind a három házhoz külön terasz tartozik, leválasztható akár különálló telek rész is. A víz kútról megoldott. Mind a három ház és a kert locsolását is elbírja. Bővizű, 65 méter mélységből. Bevizsgált ivóvíz. Szennyvízelvezetés, mind a három háznak külön-külön. Zárt rendszerű. A három ház rezsi költsége 40-50 ezer Ft/hó. […]”


További részletek és képek az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?