Ahol megállt az idő: eladó egy gyönyörű kötcsei birtok!

Ahol megállt az idő: eladó egy gyönyörű kötcsei birtok!

A 350 millió forintos kötcsei ajánlat kapcsán nem volt kérdés, hogy alaposabban szétnézünk a birtok fotói kapcsán. Mi nem csalódtunk. És ön….?

“A KÖTCSEI CSALÁDI HÁZ, BIRTOK jellemzői

 

Az igazi értéke abban rejlik, hogy a kötcsei ingatlan tulajdonosa teljesen önellátó tud lenni! Saját tiszta, IVÓVÍZ MINŐSÉGŰ források, amelyek saját földön törnek elő a mélyből, ellátva vízzel az épületeket is. Ezen felül fúrt kút. NAPELEM (5,2 KW, de még 40%-kal bővíthető) látja el az épületeket árammal, elektromos fűtés a lakóépületben. Ezen felül vezetékes áram, 3 fázis. Fűtés kandallóval, tüzelőanyagot a természet adja. Sok-sok különböző gyümölcsfa, el lehet felejteni a boltit. 26 m2-es üvegház épül csepegtetőrendszerrel. A telek mérete (32 000 m2) lehetővé teszi, hogy itt megvalósítsa vidéki álmait! A szántó kivételével a telek kerítéssel körbevett. Személygépkocsival könnyen megközelíthető.

A kötcsei lakóépület  (120 m2 +terasz) téglából épült az 1960-as évek elején, cserép fedésű, fa nyílászárókkal. 2006-ban felújították, 10cm-es gyapot szigetelés került a falakra, padlásszigetelés, a víz- és villanyhálózat ki lett cserélve, burkolatok újultak meg. Elosztása: 3 hálószoba, nappali, étkező, konyha, 2 fürdőszoba wc-vel, terasz. Riasztórendszer, vezetékes telefon és internet. A lakóépület mögött a régi malom épülete, amelynek története van. Az 1940-es évek elején épült téglából, az épület felújítandó, kb 110 m2-es, van benne pince is. Jelenleg tárolónak használják, de ennek hasznosítása már az új tulajdonos fantáziájára van bízva.

A malom mögött egy löszpince is van. A 100 m2-es melléképület téglából, minőségi faanyagokból készült, jelenleg 2 autónak ad helyet, tároló funkciót tölt be, van egy téglával kirakott pincéje. A nagy teraszon egy hangulatos pihenősarkot alakítottak ki, kinti fürdőszobával. […]”


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!