Panoráma fotó: egy 1991-ben épült házban kínált lakás szuper trükkje!

Panoráma fotó: egy 1991-ben épült házban kínált lakás szuper trükkje!

Egy 1991-ben épült házban álló szuper otthon kapcsán döbbentünk rá, mennyit jelent a panoráma fotó használata egy ingatlanhirdetésben. A Tolna megyei ingatlan kínálat választékában kiszúrt ajánlat első körben ugyanis nyitó képével fogja meg az érdeklődőket. Aztán a fotóalbum további darabjai csalogatnak minket tovább…
“Tolna megye, Szekszárd központ közelében kedvelt részen eladó 3. emeleti, kiváló adottságokkal rendelkező 61 nm-es lakás. A ház 1991-ben épült. Szigetelt épület. A lakásban 1+2 szoba, konyha étkezővel, fürdő, külön wc, kamra és egy 6 nm-es sarokerkély. A lakás igazán igényesen felújított állapotú. Friss festés, új burkolatok, ablakok részben cserére kerültek, szúnyoghálóval, redőnnyel ellátottak. Az ajtó 5 ponton záródó biztonsági ajtó. Klíma és a beépített bútorok a vételár részét képezik. Lakóközössége kiváló. Közelben élelmiszerbolt, kórház, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda stb. Ajánlom családok figyelmébe. […]”

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, panoráma fotó ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?