Orgona lila szín és kilátás a kőszegi Jézus-szíve templomra

Orgona lila szín és kilátás a kőszegi Jézus-szíve templomra

A kőszegi Jézus-szíve templom irányába nyíló, fantasztikus lakás számos tulajdonsága miatt izgalmas. A lila különböző árnyalatai azonban külön elvarázsoltak minket így orgona virágzás idején. Nézzen szét a helyi ingatlan kínálatban felbukkant egyik igazi szépségben!
“Teljes felújításon átesett, 80 m2-es, nappali + 2 szobás polgári lakás eladó Kőszeg belvárosában.Déli fekvésű nappalija a Jézus-szíve templom irányába nyílik. Nagyon nyugodt, csendes utcában található. Hálószobái északi fekvésűek, a Kálvária irányába. Az egyik hálóban 3 méternyi és a közlekedőben is további beépített szekrény található. Minden szobája 15 m2-nél nagyobb.A történelmi épület a nemrég teljes körűen megújult Várkörön belül található. Pár lépésre üzletek, intézmények, posta, óvodák, iskolák. A rendezett társasház 5 lakása kellemes lakóközösséget alkot. A második emeleten két lakás található. Felette már a padlás van. Szomszéddal közös fal csak egy szoba egy oldalán van. 

A társasház közös, zárt kertje használható. A társasház homlokzata és a lépcsőház is festésre került 2021-ben.A tágas lakást 2018-ban teljes körűen felújították. Ez a burkolatok, bejárati ajtó, vízvezeték és villanyvezeték teljes cseréjét jelentette. A távhős fűtés radiátorait is lecserélték. Új konyha került beépítésre. Az ablakokat felújították. Új villanybojler került beépítésre és a mosdó is megújult. Parkolás pár lépésre bérletet váltva lehetséges. […]”

További izgalmas házak és otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

Tipp mindenkinek Jézus-szíve templom ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?