Eladó Balatonederics egyik elképesztő, 350 milliós borgazdasága!

Eladó Balatonederics egyik elképesztő, 350 milliós borgazdasága!

A Balatonederics közelében található, pazar borgazdaság ára 350 millió forint. Mutatjuk, micsoda és mekkora ingatlan jár ennyi pénzért a helyi ingatlanpiacon!

“Balatonederics közelében a Balaton felvidéken szőlőtermelő és borgazdaság eladó! A családi gazdasághoz tartozik a balatoni borvidék egyik legjobb bortermő helyén 8,5 hektár szőlő HASZONBÉRLETI JOGA, melyből 7,16 ha AKG pályázatba tartozó terület. Kiváló talaj- és klímaadottságokkal rendelkező fiatal ültetvények dél-délkeleti kitettségűek, középmagas kordon művelésűek, melyek között chardonnay, cserszegi fűszeres, szürkebarát, kékfrankos, cabernet franc, cabernet sauvignon és syrah szőlőfajták is megtalálhatók.

 

BORHÁZ ÉS PINCE

A gazdasághoz tartozó ingatlanok részét képezi a 270 m2 alapterületű feldolgozó pince, mely 750 hl bor tárolására alkalmas. A borkóstolás a 120 m2 alapterületű borházban történik, mely 50 fő befogadására alkalmas. A borház teraszáról csodás kilátás nyílik a Balatonra. A három szintes borház tetőtérben vendégszobák kialakíthatóak.

 

CSALÁDI HÁZ

A településen található 102 m2 alapterületű ( +28 m2 terasz +pince), háromszobás családi háznál került kialakításra palackozó és borospince. A családi házhoz tartozó telek területe 2,100 m2.

 

GÉPEK, BERENDEZÉSEK

Az eladási ár részét képezik a szőlőtermesztéshez és borászathoz szükséges gépek és berendezések, így permetezők, talaj-, és szőlőműveléshez szükséges gépek és berendezések, prések, tároló tartályok, tölgyfa hordók, tehergépjármű, traktor, stb.(708) […]”

További izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek Balatonederics ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?