Nem mindig a legdrágább a jobb: íme egy ház Szedresen, a “középmezőnyből”

Nem mindig a legdrágább a jobb: íme egy ház Szedresen, a “középmezőnyből”

Az 50,9 millió forintért kínált családi ház Szedresen medencével és 138 nm-es alapterülettel várja új tulajdonosát. A megyében messze nem a legdrágább árkategóriába eső otthon jó példa rá, hogy a középmezőnyben is akadnak szuper kincsek!

A Szedresen kínált ingatlanról

“Minden igényt kielégítő családi fészek Szedresen eladó! Költségmentes állapot, télen nyáron használható feszített víztükrű fedett medence, pince présház, dupla garázs, amerikai konyha nappalival, tágas, igényes melléképület, ráadásul 3 fázisú áramellátás, s mindez kiváló minőségben gondos gazdától? Ritka kincs! És ezt most Megtalálta! Ajánlom mindazoknak akik nyugalomra vágynak a város nyüzsgés után, de egyben keresik Paks, Szekszárd vagy akár Dunaújváros közelségét! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Szedresen innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?