És akkor jöjjön egy 115 nm-es polgári lakás Szombathelyről!

És akkor jöjjön egy 115 nm-es polgári lakás Szombathelyről!

A megyei ingatlanpiacot böngészve (akár csak tájékozódás, nézelődés szempontjából) a klasszikus polgári lakások mindig felkeltik az ember figyelmét. Hiába, a nosztalgia nagy úr… Jöjjön egy kitűnő állapotban lévő, 115 nm-es példány Szombathelyről!

Egy klasszikus, Szombathelyről

 

“Otthonához kényelmes nagy helyiségeket, nagy ablakokat, klasszikus megjelenést keres? Akkor Önnek ajánlunk Szombathely belvárosában egy 115 m2-es polgári lakást. A lakás egy 6 lakásos társasház első emeletén található. 

Az épület kívülről új szigetelést és szép megjelenést kapott. A 3 szoba hallos lakás generál felújításon esett át. Ennek keretében megújult a bejárati ajtó, a teljes villamos és vízvezeték hálózat. Az új gáz-központi fűtési rendszer kondenzációs kombi kazánnal és lapradiátorokkal lett kialakítva. Minden helyiség új parketta vagy járólap burkolatot kapott. A fürdőszoba és wc külön helyiségben kapott helyet. A fürdő és konyha felszerelvényezése a leendő tulajdonos ízlésére lesz bízva. A lakáshoz tömegközlekedés gyorsan elérhető. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?