Nem csökkent, hanem nőtt az ára egy badacsonytomaji giga háznak!

Nem csökkent, hanem nőtt az ára egy badacsonytomaji giga háznak!

Míg júliusban 360, immár 380 millió forintot kérnek egy badacsonytomaji, 390 nm-es házért. A Balaton partja 650 méterre található, a többi paraméterért viszont már irány a színes fotókkal teli ajánlat!

“A Balaton északi partján Balatoni örök-panorámával, eladásra kínálunk egy 9 szobás házat, mely jelenleg állandó vendégkörrel működő vendégház, de állandó lakhatásra is kíválóan alkalmas. A vízparttól 650 m-re található. Telek területe: 3764nm. Épület területe: 3x130nm + teraszok erkélyek. 

Az ingatlan 1992-ben családi házként készült el, akkoriban oly módon, hogy a tetőtérben kerültek kialakításra a vendégszobák. 2016-ban az ingatlant újjáépítették, csak a tartófalak és a tető maradt. A felújításkor kialakításra került 8db 2 ágyas szoba és egy 2 szobás lakrész, 24 férőhelyes reggeliző előkészítő konyhával, recepcióval.”

 

Badacsonytomaji extrák

 

“6 személyes személyfelvonó, 4 személyes jakuzzi, infra-szauna zuhanyzóval, klíma minden szobában, kábel tv (54csatornával), 3×63 Amper áram ellátás, internet, riasztó, füstjelző, kamera minden bejáratnál, kapuban és a parkolóban, kerti pergola, medence (fedett), napozó terasz, 19 napelem (szeptemberben került beüzemelésre). A fűtési rendszer minden helyiségben külön szabályozható, melyet a recepcióról lehet vézérelni. A házhoz tartozik még egy különálló garázs (30nm), minimum 2 autó részére. A kert dísznövényekkel, gyümölcsfákkal beültetve, egy részében a konyhakert került kialakításra öntözőrendszerrel. Ár: 380.000.000-Ft […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!