Egy csodás keszthelyi lakás rejtélye a főtér szomszédságában…

Egy csodás keszthelyi lakás rejtélye a főtér szomszédságában…

Egy, a keszthelyi főtér szomszédságában kínált lakás kapcsán kicsit összezavarodtunk. Az ajánlat nagyon szimpatikus, csak nem tiszták a kondíciók. Egy biztos, a látványterv tetszetős, kérdés, a vételárért akkor most mit kapni? 

“Keszthely frekventált Keszthely belvárosában, a sétáló utca és a főtér szomszédságában, az EGYETEM mellett 1 szobás, 22 nm-es felújított lakás eladó. 

 

Az ingatlan zárt, belső, osztatlan közös udvarban helyezkedik el. 1960 -ban épült, teljeskörű felújítása jelenleg is tart.A lakóközösség nagyon jó, összesen 4 lakás, valamint ügyvédi és végrehajtó iroda is van a házban. Nyílászárói műanyagok, fűtése klímával történik.Elhelyezkedésének köszönhetően kiváló vétel, akár nyaralóban, kiadásban, állandó lakhatásban, esetleg irodában gondolkodik. A Balaton kényelmes 15 perc sétára van. Arra is van lehetőség, hogy jelen állapotában vásárolja meg, változtatva a burkolatokon. Rugalmasan mutatom, a ház kulcsa nálam, kérem keressen a megadott elérhetőségeimen! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, keszthelyi főtér ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?