Nagy a család? Sárváron most akár 51 lakást vehet az egyben!

Nagy a család? Sárváron most akár 51 lakást vehet az egyben!

Az 51 lakásból álló társasház Sárváron igazi ritkaság. A paraméterek és az 1,3 milliárdos vételár kapcsán az ajánlat egyértelműen kiugró a helyi ingatlan kínálatban. Ha befektetési céllal nézelődik, jó hír, hogy bérlője már van a komplexumnak. Ha tényleg a famíliának kellene a hely, nos akkor még el kell intézni pár telefont…

“Sárváron frekventált helyen eladó 51 lakásból álló apartman társasház.Jellemzői:- 38db 40m2-es. 1db 33,5m2-es, 6db 50m2-es, 1db 75m2-es lakás (összesen= 2123,5m2)- 350m2 pince (mosókonyha, raktár, közösségi terem, stb)- minden lakás saját konyhával és fürdőszobával rendelkezik- a lakások komplett bútorzattal együtt eladók (konyhabútor, szekrények, ágyak, asztalok, székek, stb)- a tetőtéri 7db lakás kivételével minden lakáshoz erkély tartozik- minden lakás inverteres klímával ellátott- a házközponti fűtés- a lakások saját villany, és vízórával rendelkeznek- minden lakás önálló helyrajzi számmal ellátott- pár éve külső hőszigetelést kapott- minden lakáshoz saját zárt udvari gépkocsi beálló tartozik, mobilról is vezérelhető beléptető rendszerrel- riasztó, kamerarendszer és tűzérzékelőAz értékesítés Áfa mentesen történik.Jelenleg a teljes épület ki van adva egy cégnek bérletbe, akik ha lehetséges tovább bérelnék. […]”

További izgalmas házak és otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

Tipp mindenkinek, 51 lakás ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?