Jön a nyár, fagyizó is akad eladó!

Jön a nyár, fagyizó is akad eladó!

Fagyizó dömpingről még nem számolhatunk be országosan, de Tamásiban már valaki hangulatos, édes életet élhet… Árak, képek: most! Jöjjön egy szó szerinti ínyencség a helyi ingatlan kínálatból!

“Tolna megyében, Tamásiban, 158 m2-es kávézó, fagyizó eladó. Az ingatlan a település központjában, kiváló környéken helyezkedik el. Az ingatlannyilvántartás szerinti iroda két összenyitható részből áll: egy 99 m2-es, teljesen felújított és felszerelt kávézóból, illetve egy 59 m2-es fagyizóból. A vendéglátóhely jelenleg nem üzemel, de a fagyizónak van bérlője. 

Az ingatlan fűtése házközponti, illetve 3 beltéri klímával van felszerelve, amit egy kültéri egység működtet triál rendszerben. A hátsó bejáratnál a személyzet ingyenesen parkolhat. Az ingatlan kiváló lehetőség az üzlet továbbvitelére vagy befektetési célú átvételére, bérbeadására, de kialakítása lehetővé teszi más fajta üzleti vállalkozás működtetését is. […]”

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek, fagyizó ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?