Ékszerdoboz Komáromban, ahol gyerekkel sem bolondulunk meg

Ékszerdoboz Komáromban, ahol gyerekkel sem bolondulunk meg

A tágas udvar és a kellemes alapterületű családi otthon igazi gyerekbarát helyszínnek tűnik. A Komáromban 89,5 millió forintért kínált ingatlan elegáns, letisztult vonalai persze a felnőtteket sem hagyják majd hidegen…

 

A Komáromban kínált házról

 

“Ez a ház egy ékszerdoboz,az ingatlan a nyugalom szigete.Az udvar csodálatosan parkosítva van,folyamatosan rendben van tartva,van benne egy kis játszórész a gyerekeknek,ahol a házból és a teraszról lehet õket látni,kontrolálni.Van egy szuper kerti zuhanyzó is az udvaron,továbbá egy kisebb faház a szerszámoknak ,teljes összhang van a kialakításban. 

 

A ház felé menet van egy gyönyörûen berendezett 30 m2 -es terasz, ahol ott maradnak a bútorok,asztal székek és itt lehet egy kellemes társasági életet élni barátokkal,rokonokkal. A terasz természetesen fedett,igy felfogja a meleget és a hideget is,ami csak részben jut el a házig. Beérve a házba egy amerikai konyhás tágas nappalit látunk egy konyhával,egy ebédlõvel,és egy tv-sarokkal. Ez a hely is kitünõen alkalmas családi összejövetelekre és baráti találkozókra,nagyon kellemesen van berendezve,mindenki tud mindenkivel beszélgetni. A konyha bútor marad az egyéb berendezéssel együtt a nappaliban,kivéve a sarok ülõgarnitúra. De ezek a berendezések gyönyörû harmóniát alkotnak együtt a nappaliban. 

A szobák külön bejáratúak és mindenhol marad az izlésesen beszabott bútor. A házban két fürdõszoba van külön wc-vel es van egy harmadik kint a teraszon,ami nagyon praktikus,mert nem kell a házat végig járni ha éppen sütögetünk a teraszon. Az elõszobában is marad a berendezés. Az épületet 2019 -ben építettek,még az illatán is lehet érezni az újszerüséget,modern gépekkel,bútorokkal van berendezve és a tv- sarok mellett egy csodás kandalló is van. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.