Luxus Miskolc-Görömbölyön, egy 585 nm-es otthonban

Luxus Miskolc-Görömbölyön, egy 585 nm-es otthonban

A 249 millió forintért kínált, 585 nm-es ingatlanban beltéren csobbanhatunk, míg kültéren ejtőzhetünk. És ez még csak a kezdet! Jó hangulat Miskolc-Görömbölyön, most!

“Eladásra kínálunk Miskolc- Görömbölyön minden LUXUS igényt kielégítő, 2004-ben téglából épült, 585 nm-es hőszigetelt, csodálatos panorámával rendelkező családi házat. A 9 szobás ingatlan előnye, hogy akár 3 külön bejárattal rendelkező lakrész is kialakítható. 

Az otthon melegét 2 Junkers gázkazán biztosítja, az alsó szinten padlófűtés, míg az emeleten radiátoros hőleadással. A 2022-es év második felében napkollektorok kerülnek felszerelésre, mely által a fenntartási költség minimálisra csökken. Az alsó szinten találjuk a 100 nm-es nappalit, ami családi, baráti összejövetelek helyszíne is lehet. Egy hosszú, fárasztó nap után felfrissülést nyújt a belső, illetve külső részről is megközelíthető 50 nm-es ellenáramoltatós, fűtött medence. Az 1600 nm-es gondosan ápolt, parkosított udvaron tuják, díszcserjék, virágok, a hátsókert részen gyümölcsfák találhatók. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Miskolc-Görömbölyön és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?