Egy top modell Fodorkertben: így válasszunk napszakot ingatlan fotózáshoz!

Egy top modell Fodorkertben: így válasszunk napszakot ingatlan fotózáshoz!

Ha ingatlant akar valaki eladni, ennek a Fodorkertben kínált csodás háznak a hirdetését érdemes szemügyre venni. A megfelelő napszakban, speciálisan beeső fény olyan hangulatossá tette ugyanis a képeket, hogy azonnal kattintottunk. Pedig mást kerestünk…

“Szeged legkedveltebb városrészében, Fodorkertben kínálom ezt a két generációs kiváló állapotú családi házat. Főépülete 126 nm, világos nappali plusz 3 hálószoba, méretes étkezőkonyha, fürdőszoba, WC, háztartási helyiség, kamra található.” 

 

A Fodorkertben kínált ingatlan részletei

 

“A nappaliból egy tágas teraszról gyönyörködhetünk a parkosított intim kert változatos növényeiben. A főépülettel egybe épített külön bejárattal rendelkező garzon 27 nm-es, előszoba, tusolós fürdőszoba WC-vel, konyha és szoba található benne, előtte egy kis terasz. 

Az épület végén 25 nm-es elektromos szekciós kapuval ellátott garázsban nem csak az autónak van helye, de tárolásra is alkalmas. 631 nm-es telekre 2005-ben épült, a kornak megfelelő legjobb minőségű anyagokból: Porotherm 38 és 44 tégla, 5 cm homlokzat szigetelés, beton födém 20 cm hőszigeteléssel, Schüco műanyag hőszigetelt ablak, elektromos redőny, prémium járólap lett beépítve. Fűtése kondenzációs kazánnal történik, radiátorral és padlófűtéssel. 

Kémény is lett kialakítva, így a nappaliba lehet beépíteni egy kandallót, így melegét és hangulatát is élvezhetik téli esténként az ott lakók. Kétgenerációs rezsicsökkentés megoldott, így bőven a kvóta alatti a fogyasztás. […].” 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Fodorkertben és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?