Három lakóingatlan az egyben, a gyulai Krinolin kertben!

Három lakóingatlan az egyben, a gyulai Krinolin kertben!

Az csak véletlen, hogy rímel az ajánlat. Az viszont nem, hogy megakadt a szemünk a 77 millió forintos, Krinolin kerti, 3 az 1-ben ajánlaton. Alapvetően a nyitóképen látható épület formái fogtak meg minket. De a részletekben elmerülve még lelkesebbek lettünk! És ön?

“Gyulán több generációs 180 nm-es családi ház eladó. Az ingatlan közel a várfürdőhöz, 716 nm-es telken helyezkedik el. Két önálló családi házat és egy garzon lakást alakítottak ki benne külön közmű órákkal. 

Az utcafronti 90 nm-es lakás vegyes falazatú, az otthon melegét gáz konvektorok biztosítják . Két és fél szoba, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba, előszoba és egy nyitott garázs található benne. A belső épület földszintjén egy nappali szoba, egy félszoba, konyha, kamra, fürdőszoba közlekedő kapott helyet, valamint a tetőtérben egy 30 nm-es garzon lakás került kialakításra külön külső bejárattal. Ebben az épületben az otthon melegét gáz cirkó fűtés és cserépkályha egyaránt biztosítja. A nyári hőmérsékletről légkondicionáló gondoskodik csak úgy mint a tetőtérben. A szobák laminált parkettásak, a többi helyiség járólap borítású. A gondozott kertben számos gyümölcsfa és dísz növény található. A 3 lakóingatlan alkalmas több generáció egymás mellett élésére, illetve lehetőség van apartman kialakítására is. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Krinolin kert ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?