Lélegzetelállító ház Telkibánya szépe! Ráadásul eladó is…!

Lélegzetelállító ház Telkibánya szépe! Ráadásul eladó is…!

A 170 nm-es, 95 millió forintért kínált, csodálatos helyen található, elegáns otthon kapcsán csak rajongani lehet. Telkibánya önmagában is vonzó helyszín, de a most következő, pazar épület, kert és persze panoráma olyan extra, ami mellett nehéz szó nélkül elmenni!

“Észak-Magyarországon, a Zempléni hegyvidék Telkibánya településén, a Hegyközben kínálok eladásra egy vendégház minősítésű gyönyörű, egyedi tervezésű házat. Az ingatlan 1990-ben épült téglából földszint + tetőteres kialakításban, nettó 170 m2-es alapterülettel. A ház parkosított, összközműves 2749 m2-es telken fekszik hegyi kilátással. A tulajdonos jelenleg lakóháznak használja. 

A földszinten egy 42 m2-es tágas nappali, étkező, konyha, fürdőszoba és kazánház található. A tetőtérben 4 szoba, zuhanyzó és mosdó került kialakításra. A fűtést és a meleg víz ellátást kombi kazán biztosítja, radiátoros és padlófűtés van a házban. Az ingatlan homlokzati részén 17,5 cm-es hőszigetelés van, ezzel jóval csökkentve az ingatlan fűtési költségét télen. Fa nyílászárók kerültek beépítésre hőszigetelt üvegezéssel. 

A köríves teraszról gyönyörű kilátás tárul a tulajdonosok elé a Zemplén hegységre. A házhoz épített szalon külön bejárattal rendelkezik, a 31 m2-es tágas étkező külön felszerelt konyhával ad lehetőségek baráti összejövetelekhez vagy akár vendégházként vendégek étkeztetéséhez. A házban található összes bútor a vételár részét képezi. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Telkibánya ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?