Mit kapni 44,9 millióért a Moszkvai körúton? Hát ezt!

Mit kapni 44,9 millióért a Moszkvai körúton? Hát ezt!

Vagyis konkrétan egy szuper, fiatalos, kellemes hangulatú otthont! Az igényes felújításon átesett szegedi lakás a Moszkvai körúton kattintásra ingerelt minket. És önt?

“Közel az egyetemekhez vagy a klinikákhoz keres otthont, vagy befektetési ingatlant? Figyelmébe ajánlom ezt a fiatalosan felújított 2 szobás lakást, mely a Moszkvai körúton található. A belváros gyalogosan 5 perc, TIK, egyetemi épületetek és klinikák szintén gyalogos távolságra.

A lakás paraméterei:

– Tégla építésű

– Egyedi fűtéssel (Tavalyi évben a gázfogyasztása bőven a rezsi norma alatt volt! A klímák fűtésre is alkalmasak.)

– 4. emelet

– 2 szoba

– 51 m2

– Erkély

 

A felújítás során a következő munkákat végezték el:

– Teljes villanyhálózat cseréje megtörtént

– Új műanyag ablakok, redőnnyel felszerelve

– Új konvektor

– Hűtő és fűtő klíma került beépítésre mind a két szobában

– Teljes burkolat csere

– Vízvezetékek is cserélve lettek

– Tusolós fürdőszoba került beépítésre

– IKEA konyhabútor

 

A lakás akár teljes berendezéssel is eladó. Per és tehermentes, egy tulajdonossal. Nagyon rövid határidővel birtokba vehető és költözhető. Az ablakok két irányba néznek, így egész nap kellemes világos a lakás. Az alagsorban saját tárolóval rendelkezik. Az udvaron biciklitároló található. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Moszkvai körút ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?