Újkígyósi álomotthon, csodás fa burkolatokkal új lakóit keresi!

Újkígyósi álomotthon, csodás fa burkolatokkal új lakóit keresi!

A 120 milliós, újkígyósi házba elsősorban a tömörfa burkolatok miatt szerettünk bele. Bár a laminált padló tudjuk, pénztárcabarát megoldás, azért ég és föld a különbség a nemes hajópadló és a műanyag hatású felület között. De persze mást is tud az álomotthon! Elég csak a képeket megnézni!

 

Az újkígyósi álomotthonról, részletesen

“Álomotthon kertkapcsolat koncepcióval. Eladásra kínálunk egy egyedülálló, modern kialakítású otthont, mely tökéletesen megfelel a mai igényeknek. A kertkapcsolatos otthon rendkívül tágas, azonban mégis melegséget hordoz magában. 

Az újkígyósi ház központi része, a különleges hangulatú nappali, melynek fűtéséről a családi ház központi eleme , egy egyedileg készített kandalló gondoskodik. Innen nyílnak a konyha , étkező, kamra helyiségek. A vizes helyiségek kerámia, az egyéb helyiségek hajópadló burkolatot kaptak. A másik szárnyban épültek a hálószobák és a hatalmas fürdőszobák is. 

A családi ház teljesen körülölel egy kis hangulatos kertrészt, mely minden égtáj felől megközelíthető közvetlenül a helyiségekből. A kertben helyet kapott egy családi főzésekre kiválóan alkalmas terasz, búbos kemencével. A családi ház tökéletes harmóniában van az őt körülvevő növényekkel. Ugye már Ön is elképzelte magát, a hintaágyban? Az újkígyósi otthonnak nem csak csodás hangulata, de egyedülálló felszereltsége is van. A ház prémium anyagok felhasználásával lett megépítve. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, újkígyósi burkolatok ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?