Lakás Szolnokon “a kínai közösség figyelmébe” ajánlva

Lakás Szolnokon “a kínai közösség figyelmébe” ajánlva

A “kínai közösség figyelmébe” ajánlott ingatlan már azzal kivívta figyelmünket, hogy egy tisztasági festés után akár 2 héten belül költözhető. A kínai kulturális jegyek miatt azonban extra érdekesnek bizonyult a 71 nm-es fészek a megyei ingatlan kínálatban. Ön megtalálja ezeket…?
“Jó minőségű, 71 nm-es lakás eladó a Czakó Elemér úton. A tágas lakást szép állapotban tartotta meg az ott élő házaspár, de tisztasági festésre mindenképpen szükség lesz. A lakás egyébként gyorsan költözhető, a tulajdonos vállalta, hogy a szerződéskötés után akár 2 héten belül kiköltözik az ingatlanból. Az egyik szobában látványkandallót építettek, ami kellemes látványelem lehet az új tulajdonosnak is. 

Két helyiség kínai kulturális jegyeket hordoz, emiatt kifejezetten ajánljuk az itt élő kínai közösség figyelmébe, mivel a bútorzatot is szívesen hagyják a lakásban a tulajdonosok – ez opcionális lehetőség. Minden ablakon redőny, a konyhában légkondicionáló berendezés és egy biztonsági ajtó is a felszereltség része. […]”

További izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

 

Tipp mindenkinek, kínai közösség ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?