Hajdúhegy és egy nyerőgépben is gazdag otthon!

Hajdúhegy és egy nyerőgépben is gazdag otthon!

Az egri Hajdúhegy területén kínált csodás, 290 nm-es otthon  három szinten kínálja a kényelmet és luxust. Hogy az egyik fotón látható játékgép marad-e, nem tudjuk. Mindenesetre anélkül is izgalmas a helyi ingatlan kínálatban talált, 179,9 milliós otthon…

“Eger városában, a Hajdúhegy belvároshoz közeli részén eladó egy 2021-ben épült zártsorú beépítéses 290 nm-es családi ház 351 nm telken. A magas műszaki színvonalon épült ingatlan energiatakarékos és stílusos. Az épületnek három lakószintje van, melyből a földszinti külön bejáratú, jelenleg irodaként működik, így otthonról dolgozásra, vállalkozásra, vagy két generáció együttélésére is alkalmas. Mindhárom szinten fürdőszoba került kialakításra, szintenként hűtő-fűtő klímával és fűtés szabályozással. A házhoz egy 54 nm-es fűtött dupla garázs tartozik, Hörmann garázskapuval, és az épület alatt tárolásra alkalmas kis pince található. Riasztó és 4 kamerás kamerarendszer működik, 2 az utcára, 2 az udvarra néz. 

Az ingatlan hőtartását a Porotherm gyapottal töltött főfalak, gyapot hőszigetelés, Internorm homlokzati nyílászárók (3 rétegű üvegezéssel) biztosítják. Az otthon melegéről gázkazán gondoskodik, Rehau padlófűtés van az egész épületben (garázsban is) szintenként külön termosztáttal. A nappaliban a tető ablakok árnyékolóval és redőnnyel felszereltek, ahonnan egy udvarra néző fedett terasz nyílik. Itt víz vételi lehetőség van, így alkalmas Jakuzzi elhelyezésére is. A konyhában beépített AEG gépek: hűtő, fagyasztó, mosogatógép. 

A magasfényű beépített szekrények a vételár részét képezik. A fürdőszobákban és WC-ben minőségi Grohe fürdőszobai szerelvények kerültek beépítésre. Minden helyiséget Quick step vinyl melegburkolat fed. A tetőtér egy légterű, de két szoba kialakítására van lehetőség. Az udvar körbekerített 3D kerítéssel, beton lábazattal. Napelem és hőszivattyú beépítés előkészítve. Ipari áram van, és a H tarifás áramszolgáltatás bekötve, így a fenntartási költség alacsony. […]”

További eladó, izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek, Hajdúhegy ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?