Különleges, egyedi ízlés 55 nm-en, Kazincbarcika központjában?

Különleges, egyedi ízlés 55 nm-en, Kazincbarcika központjában?

A 32,5 millió forintért, Kazincbarcika központjában kínált lakás nyitó képe olyan izgalmas volt, hogy nem tudtunk megállni és tovább kattintottunk. Megérte, mivel egy rakás, szokatlan és különleges beltéri megoldást, na meg persze egy szuper ingatlant térképezhettünk fel!
“Kazincbarcika központjában Fő tér eladó egy 2 szobás, 55 m2-es EXKLUZÍV klimatizált, beépített erkélyes, 2018 tavaszán teljes körűen felújított lakás 4 emeletes épületben, a 4. emeleten. A lakás újonnan műanyag nyílászárókkal redőnnyel szúnyoghálóval szerelt. Az erkély beépített, fával burkolt, családi ház teraszának hangulatát idézi, mely panoráma kilátást biztosít a városra. A bejárati ajtó fém biztonsági. A beltéri ajtók magas minőségű fából készültek. A távhő szolgáltatja a meleget, alternatív lehetőségként mind a két szobában FISHER hűtő/fűtő klíma teszi elviselhetőbbé a nyári hőséget, illetve a téli hideget. 

A Kazincbarcika központjában kínált egész lakás egyedi ízlést kapott, így a nappali éke egy kővel kirakott épített bárpult is. A konyhaszekrény is minőségi anyagok felhasználásával és gépészettel (MILE elektromos sütő, Whirlpool főzőlap és páraelszívó) újult meg. A felújítás során a villany és vízhálózat cseréje is megtörtént. Az ingatlan teljes egészében gipszkarton álmennyezetet kapott üveggyapot szigeteléssel, és hangulatos rejtett led világítással. A fürdőszobában prémium minőségű, épített, üvegfalú, tusolót alakítottak ki. A szobák laminált parkettával, a többi helyiség konyha, fürdő, Wc, előszoba, járólappal burkoltak. Kulturált lakóközösség. A közelben minden megtalálható: játszótér, iskola, óvoda, étterem boltok, busz.. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Kazincbarcika központjában és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?