Íme egy 180 milliós vízparti park Szentes Mentettréten

Íme egy 180 milliós vízparti park Szentes Mentettréten

A két, egyenként 43 nm-es apartmanház mellett számos melléképület és lehetőség várja a Mentettréten kínált ingatlan iránt érdeklődőket. Lássuk, hogyan fest egy vízparti birodalom!
“Szentes Csongrád között a Mentettréten eladó egy 4,5 hektáros vízparti park. A park területén 2 db 43 m2-es különálló, de egyforma kialakítású komfortos apartman várja a vendégeket. Az épületek télen-nyáron használhatók, hűtő-fűtő klímával felszereltek, de a nagyméretű beépített cserépkályhával is fűthetők. A galériás épületekben a földszinten a konyha-étkező, 2 db szoba és zuhanyzós fürdőszoba, található, a nagyméretű galérián tágas hálószoba került kialakításra. 

A park egyrésze erdősített, őshonos fafajokkal van betelepítve, melyek folyamatosan biztosítják a téli tüzelőt. A gatdasági udvaron felépített lóistálló, karám, ólak és gazdasági épület az állattartást szolgálják. A terület elhelyezkedése miatt ideális helyszine lehet a lovasturizmusnak, mivel nagy terület bejárható a közutak érintése nélkül. Az ingatlan saját fúrt kúttal és vizellátó rendszerrel rendelkezik. Az idelátogató vendégek részére fedett kertikonyha, kemence, grillező, bográcsozó került kialakításra. A telek előtt folyik el a halban gazdag Kurca folyó . A vízparti elhelyezkedés miatt kiemelkedő a horgászturizmus. A Kurcán kialakított két nagyméretű stég kultúrált lehetőséget ad a horgászatra. Az ingatlan családoknak állandó otthonnak, vendéglátásra, turizmusra kiválóan alkalmas. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és helyesírásával közöljük.

 

Tipp mindenkinek, Szentes Mentettréten és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?