Kilátás az egri Bazilikára és az Érseki Palota barokk kertjére…

Kilátás az egri Bazilikára és az Érseki Palota barokk kertjére…

A 92 nm-es, szemet gyönyörködtető állapotban lévő lakás nem akármilyen kilátás mellett vehető birtokba. Az egri Bazilikára és az Érseki Palota barokk kertjére néző szépségben a fény ugyanolyan könnyen hatol át minden helyiségbe, mint a jövendőbeli lakók… Szerelem-ingatlan: most!

 

Az Érseki Palota kertjére néző lakásról

“Egerben, a Bazilikára és az Érseki Palota barokk kertjére néző , egyedi panorámás, rendkívül világos és tágas, 92 nm-es, 2. emeleti, felújított, nappali + 2 hálós + félszobás + hálófülkés, Exkluzív lakás eladó, a Széchenyi István utca legimpozánsabb társasházában. A 4,4 méteres belmagasság, a hatalmas, tágas terek elegáns, mégis otthonos hangulatot árasztanak. 

A lakás 3 évvel ezelőtti felújítása során kapott új, hőszigetelt fa nyílászárókat, belső biztonsági bejárati ajtót, távfelügyelettel ellátott riasztórendszert, hűtő-fűtő klímát és saját gázkémény építésével energiatakarékos új központi fűtést kondenzációs gázkazánnal.A lakás télen alulról is és mindkét oldalról körbefűtött, a 80 cm vastag külső falaknak és az új hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően a leghidegebb téli időszakban is gázszámlával igazoltan minimális a havi gázfogyasztása. 

 

Az ingatlan a 2. emeleten helyezkedik el és a HATALMAS NYÍLÁSZÁRÓKNAK KÖSZÖNHETŐEN NAPFÉNYBEN ÚSZIK egész nap. A fürdőszoba és a konyha felett az alapterületen túl további 12 nm alapterületű külön tároló található. Az Érseki Palota barokk kertjére néző lakáshoz tartozó saját parkolóhelyek a társasház belső, távirányítós kapus zárható udvarán. Tehermentes, megegyezés esetén akár bútorozottan is azonnal költözhető. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?