A kék ablakkeretért kattintottunk, de az egész 216 nm-es házba beleszerettünk…

A kék ablakkeretért kattintottunk, de az egész 216 nm-es házba beleszerettünk…

Mennyit tesz egy apróság? Az izgalmas, csodaszép kékre festett ablakkeretek megragadták a figyelmünket egy debreceni ingatlanhirdetés kapcsán. Aztán a 216 nm-es házban jobban “szétnézve” már nem volt megállás: beleszerettünk a családi fészekbe!

A 216 nm-es, eladó házról

 

“[…] Debrecen településen kínálunk eladásra egy 744 nm-es telken elhelyezkedő, 2 szintes, 216 nm-es hasznos alapterületű családi házat, amiben 7 + 1 szoba található, nem akadálymentesített, kondenzációs kazán fűtéssel és vegyes kilátással rendelkező jó állapotú ingatlan. A 216 nm-es ingatlan építésének éve 2002. A parkolás garázsban megoldott. Sikeres adás-vétel esetén már 2 hónapon belül birtokba is vehető. 

Megjegyzés: Két csendes utcára néző kertvárosi telken egy 170 és egy 56 négyzetméteres ház beállt kerttel eladó. Két generációnak alkalmas. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?