Távvezérlésű okosház is akad már Miskolcon!

Távvezérlésű okosház is akad már Miskolcon!

A távvezérlésű funkciókkal ellátott, miskolci okosház kiugró tétel a helyi ingatlanpiacon. Lessen be velünk a megye egyik legmenőbb otthonába! Vagy ha akad 149,9 milliója, akár vegye meg!
„Eladó Martinkertváros közkedvelt részén egy prémium anyagokból készült, egyedi, 140 nm-es okos ház. Az ingatlan 2020 -ban épült. A falak 30 cm-es téglából készültek, melyek 20 cm-es hőszigeteléssel vannak ellátva. A padlás hőszigetelése 30 cm- es kőzetgyapot szigetelést kapott, ennek köszönhetően rendkívül alacsony a rezsi. A ház egy 13 KW-os napelem rendszerrel van felszerelve, amely biztosítja a ház teljes fenntartását. A nyílászáró ablakok 5 cm vastag fémfóliázott és betörésbiztos, hővédő üvegekkel vannak ellátva. A garázsban kiépített 3×11 KW-os autótöltő is található, továbbá kiépítésre került egy központi vízlágyító rendszer, valamint programozható melegvízforgató rendszer. A 32 m2-es terasz burkolata alatt padlófűtés lett kiépítve, mennyezetén 30 cm-es hőszigetelés található, mely lehetőséget biztosít annak beépítésére. A pihenésre és feltöltődésre egy infraszauna és egy 6 fős jacuzzi szolgál.

 

Okos funkciók

 

  • távvezérlésű padlófűtési rendszer
  • távvezérlésű hűtő – fűtő klíma
  • távvezérlésű riasztórendszer, melyhez tartozik 3 db éjjellátó kamera, ennek adása automatikusan rögzített, telefonon könnyen visszanézhető
  • a riasztóhoz tartozik tűz és füstjelző rendszer, mely azonnal riasztást küld a telefonra […]”

További csodás, helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek távvezérlésű otthon ide vagy oda! 

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?