Íme Somogy megye jelenlegi legdrágább, 1 milliárdos ingatlana!

Íme Somogy megye jelenlegi legdrágább, 1 milliárdos ingatlana!

Jó, egy kicsit kerekítettünk, az eladási ár ugyanis 932,4 millió forint. Mindenesetre így, vagy úgy, de ez az eladó projekt Somogy megye jelenlegi legdrágább luxus cikke! A “hol és pontosan mit?” most következik!

“Szántódon épült fel ez a fantasztikus 2×4 lakásos LUXUS társasház. A földszinten 2-2 LAKÁS található, melyek 102 NÉGYZETMÉTERESEK, 24 NÉGYZETMÉTERES TERASSZAL és saját KERTKAPCSOLATTAL. Az emeleten 2-2 PENTHOUSE lakás helyezkedik el, melyek belső KÉTSZINTESEK. Ezekhez a lakásokhoz tartozik 150 négyzetméteres BALATONRA PANORÁMÁT nyújtó TERASZ is.

Az egyik társasház KULCSRAKÉSZ, KÖLTÖZHETŐ állapotban található, mely minden igényt kielégít. A teljes berendezés harmóniában áll egymással, legyen szó a színekről, anyagokról. A burkolat a padlón és a falfelületeken műgyanta, melynek a kopásállósága és a tisztántarthatósága kiemelkedő. […] A lakás hangulatát, intimitását meghatározó elemeket belső építész segítségével választhatják ki igényük szerint. A lakás ára tartalmazza a beépített konyhabútort és a fürdőszobai szanitereket, csaptelepeket. Az ár nem tartalmazza a bútorokat, berendezési tárgyakat. […]”


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!