Így fest egy 3 éves, 199 milliós ház Szolnok ‘Rózsadombján’

Így fest egy 3 éves, 199 milliós ház Szolnok ‘Rózsadombján’

A 225 nm-es családi házban jó eséllyel mindennek akad hely. És a kényelmi szolgáltatásokra sem lehet panasz. Lássuk, mit kapni ma a megyében, Szolnok ‘Rózsadombján’!

“Eladó Szolnok ‘Rózsadombján’, kertvárosi környezetben egy 3 éve épült 225 m2-es 4 hálószobás családi ház. Az épület minden tekintetben megfelel napjaink technolóiai színvonalának. Minőségi fa nyílászárók rengteg fényt engednek a belső térbe, a nappali szinte egybeolvad a kerttel, Az épület fűtése gáz cirkó kazánnal, padlófűtéssel megoldott, hihetetlenül alacsony gázszámla mellett. A tágas 62 m2-es nappalihoz két lakószárny csatlakozik 2-2 hálószobával és mindkét szárnyban tágas fürdőszoba és külön wc található, itt találhatók még a kiegészítő helyiségek mint kamra, háztartási helyiség, és gardrob. A nappali egybeépült a konyhával és az étkezővel. 

Hatalmas fedett terasz, nyársaló és grillező található a kertben, de az Igazi különlegesség Szolnok ‘Rózsadombján’ a külön épületben található wellness részleg. Itt található finn szauna, só pára befújásra is alkalmas infra szauna, jacuzzi, csobbanó dézsa, pihenő helyiség, és fürdőszoba, az egész épület infra fűtésű. A kertben található teljesen automata, hőszivattyú fűtésű medence polikarbonát fedést kapott, így a fürdési szezon hónapokkal kitolható. A medencében található élmény elemken kívűl, gyermek rész, és úszógép is. Az udvarban található még egy biztonsági padozatra épült modern játszótér. Az egész udvart holland pázsit borítja. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!