Egy új élet ígérete 80 millióért, a Gerecse lábán?

Egy új élet ígérete 80 millióért, a Gerecse lábán?

A Dunaalmáson kínált, jelenleg panzióként üzemelő, romantikus hangulatú ingatlan kapcsán még a felújítással sem kell egy darabig törődni. Befektetés vagy családi idill? Gyanús, hogy a Gerecse lábánál mindenre lesz majd lehetőség!

 

“Dunaalmás Komárom -Esztergom megyében a Gerecse hegység lábánál, Komárom és Esztergom között a Duna jobb partján terül el. Az idegenforgalom szempontjából ideális hely mert , Tata a vizek városa ( 10 km ) Komárom ( 25 km ) a Monostori erőd és a termál fürdője nagyon sok turistát vonz a környékre . Neszmélyen található egy hajóskanzen ami közkedvelt látványosság a turistáknak. Természet kedvelőknek is előnyt jelent, mert sok kirándulási lehetőséget ad a környék a turisták számára. Komáromtól Neszmélyig kerékpárút lett kiépítve. Neszmélyen , Szlovákia és Magyarország között komp üzemel. Az ingatlan két épületből áll ,ezért vállalkozás és otthon is egyben. 

A tulajdonosok már több mint 30 éve üzemeltetik , ezért sok a visszatérő vendég. A panzió kihasználtsága általában 70% os . Jelenleg kulturált munkások bérlik a teljes panziót , képekből is jól látszik, hogy nem lakják le az épületet. Természetesen ha valakinek más elképzelése van az sem akadály , megvalósítható csak a képzelet szab határt az új tulajdonosnak. A Gerecse lábánál álló épület 10 éve teljesen fel lett újítva. Amit érintett a felújítás: Teljes tetőszerkezet cserép fedéssel, vízvezetékek cseréje, csatorna bekötésig. Elektromos hálózat és folyamatosan karban tartják. Az első épületben található 2 szoba , konyha , 2 fürdőszoba , mosókonyha , 2 wc és egy közlekedő , ez az utcafronti rész . A második épület és első épület között találhatunk egy kb 20 nm-es pincét. Második épületben található helységek : 2 szoba , konyha ,fürdő . wc és 2 tárolóegység.[…]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!