Húsvéti hangulat Bodonyban

Húsvéti hangulat Bodonyban

A csodás, Bodonyban találhat vendégház komplexum tradicionális szimbólumokkal, tojásfestésre emlékeztető motívumokkal igazi tavaszi ínyencség! A helyi ingatlan kínálatban talált, 99 milliós ajánlattól biztos, hogy húsvéti hangulatba jön!

 

“Heves Megye, Bodony település legszebb részén eladó vált, jelenleg is működő vendégház komplexum. A 2000 nm-es telken, egy 100 m2-es parasztház, egy 120 m2-es, vintage stílusban, lakberendező közreműködésével létrehozott meghosszabbított kockaház, valamint egy 40 nm-es külön épület, 2 fürdőszobával. További 2 szoba kialakítására van lehetőség, mely alkalmas irodának, szolgálati lakásnak. 

 

A parkosított udvaron garázs, kocsibeállók, tároló és egy 5 személyes jakuzzi, szaunával található. A kertben: ping-pong asztal, kerti grill tűzrakóval fogadja a vendégek szórakozását. A telek végében még egy akácerdő is az ingatlanhoz tartozik. A tulajdoni lap szerint családi ház, magánszemélyként eladó, áfa nélkül. Az ár tartalmazza a teljes berendezést, felszerelést, aminek ára: 15 M Ft (jakuzzival, szaunával, bútorokkal, ágyneművel, egyéb eszközökkel….) ezekkel együtt eladó. Csak az üzemeltető alapítvány átvételével és az eszközökkel együtt eladó. […]”

További eladó, izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek, Bodonyban és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?