1,15 milliárdért napelemparkot vehet magának Berettyóújfalu határában!

1,15 milliárdért napelemparkot vehet magának Berettyóújfalu határában!

Gigantikus napelemparkot kínálnak eladásra Berettyóújfalu határában. A 19 511 nm-es területű telep beüzemelve várja új tulaját. Hiába, a helyi ingatlanpiacon tényleg minden akad!

“Hajdú – Bihar vármegye, Berettyóújfalu határában eladó négy darab 500 Kw teljesítményű napelempark. A telepítése és beüzemelése 2017 évben történt. Hosszú távú 22 éves (KAT) szerződéssel rendelkeznek. Az üzemeltetéssel kapcsolatos teendőket hosszútávú szerződés biztosítja. A rendszer felügyelete valamint karbantartása erre szakosodott külsős cég végzi. 

 

Három napelempark egymás mellett főútvonal helyezkedik el. A negyedik kb. 10 km távolságra található. Minden objektum saját kerítéssel és riasztórendszerrel rendelkezik. A termelési és üzemeltetéssel összefüggő dokumentumok és adatok rendelkezésre álltnak. Fontos: A négy db. kis erőmű egyben vásárolható meg! Az ár nettó összegben értendő! Amennyiben a megvásárláshoz hitelre van szükség, készséggel állunk rendelkezésére. (A mellékelt képek illusztrációként szolgálnak.) […]”

További izgalmas lehetőségek az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek, napelempark ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?