Hófehér szépség Balatonszemesen 315 millióért kérőjét várja!

Hófehér szépség Balatonszemesen 315 millióért kérőjét várja!

Na nem leánykereskedelemről van szó. Csak egy csodás, elegáns, eladó vízparti ingatlanról! A Balatonszemesen kínált nyaraló szemet gyönyörködtető, már csak a vételárra lenne valahogy szükség…

A Balatonszemesen kínált nyaraló jellemzői: 

“-  2020-ban épült nyaraló eladó Balatonszemes csendes nyaraló övezetében. Nyugodt környék, igazi családi kedvenc, a part 30m, szélcsendes, parttal második párhuzamos utca. 

– 1090 m2-es összközműves saroktelek, nettó 152m2 lakótér, bruttó 214 m2 beépítéssel, saját fúrt kút és öntözőrendszer a kertben, 4 autós kocsibeálló, 8 kamerás riasztó rendszer. 

– 4 hálószoba, 1 dolgozó, 50 m2-es nappali és konyha 6,5 m-es belmagassággal. 2 fürdő, egy 30 m-es padlástér, tárolós cirkó (padlófűtés és radiátor), légkondik. 

Eladó Balatonszemes vízközeli utcában 30 méterre a Balatontól  egy  igényes kivitelezésű dupla komfortos  nyaraló,  mely kiválóan alkalmas nyaralásra , állandó lakhatásra, vagy nyaraltatásra. -A nyaraló a Balaton parttól mintegy 30 méterre elhelyezkedő 1090 nm es saroktelken áll, 47 m az egyik , 26 m a másik utcafronti hossz. 

Beosztása :  4 hálószoba, 1 fél szoba akár irodának is használható,  amerikai konyhás nappali  50 nm területtel 6,5 m belmagassággal. 2 db fürdőszoba Wc-vel , 2 közlekedővel, az egyikből jutunk fel a 30 nm padlástérbe amely tárolásra lett kialakítva, terasz ,és sütögető is tartozik a házhoz. A nyaraló 2020- ban épült téglából, korszerű hőszigeteléssel rendelkezik, hőszigetelt három üveg réteggel rendelkező “fa-alu” nyílászárókkal rendelkezik , ami azt jelenti , hogy belső rétegük fa , külső oldalon alumínium borítással rendelkezik, A nyílászárók zsaluval, és szúnyoghálóval is fel szereltek. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!