Szinteltolás és kilátás a Karancs hegyre? Kell!

Szinteltolás és kilátás a Karancs hegyre? Kell!

12 millió forintért meg pláne! Hangulatos hétvégi házat kínálnak eladásra Salgótarjánban, kilátással a Karancs hegyre. A kényelmes méretű telken álló ház szinteltolásába külön beleszerettünk. Egy kis kozmetikázással fantasztikus  fészek válhat az eladó szépségből!

“Nógrád megyében, Salgótarjánban eladásra kínálok, egy 444 négyzetméteres körbekerített összközműves telket, a rajta lévő 36 négyzetméteres hétvégi házzal együtt. A ház egyszintes,szoba, nappali, főzőfülke és fürdőszoba helyiségekből áll, a 10 nm-es terasz alatt hasonló méretű pince található. Az ingatlan Salgótarján legfelkapottabb részén, a Beszterce lakótelep felett található. Az telekről örök-panorámás kilátás nyílik – többek közt- a Karancs hegyre, ami, a hirdetéshez csatolt -téli-képek alapján is igazán látványos. 

A környék csendes, nyugodt a telek az erdő szélén áll. Közvetlen közelében buszmegálló, a háztól pár száz méterre a kisváros jellegű Beszterce lakótelep található. Itt minden elérhető ovos, gyógyszertár, posta, Spar, egyéb boltok és mindennemű szolgáltatás. […]”


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!