Ennyit tesz egy jó fotó: egy pellérdi “álomházikó” legszebb arcai!

Ennyit tesz egy jó fotó: egy pellérdi “álomházikó” legszebb arcai!

Bár nem kerestünk épp szőlőhegyi házat, egy pellérdi ingatlan nyitóképe és további fotói olyan hangulatosak és olyan minőségűek, hogy csak végig kattintottuk a hirdetést! Bármit szeretne eladni, az igényesség jó eséllyel kifizetődő lesz! Hiszen a több érdeklődő növeli a potenciális vevő megtalálásának esélyeit!

“A Pellérdi szőlőhegyen eladó egy 30 nm kis Álomházikó. 1 éve teljesen felújítva, új víz és villanyvezetékek, bojler, belső és külső burkolat, ház festés.1 szoba, benne konyharész kis étkezővel. Modern kialakítás és berendezés. A fürdő és wc külön helységben. A tetőtér beton födém, beépíthető. Közel 1000 nm udvar körbe kerítve. A kert gondozott, levendulákkal, szőlő tőkével es gyümölcs fákkal. Kialakított kavicsos parkoló az udvarban. Az ingatlanhoz tartozik egy hangulatos kis boros pince. A víz házi vízművel, 7 m3 betonozott, fóliázott ciszternából megoldott. Műanyag szennyvíz gyűjtő. A fűtés-hűtés klímával. […].”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, pellérdi ház ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?