Függetlenség 31 millióért a zavaros időkben Ozorán?

Függetlenség 31 millióért a zavaros időkben Ozorán?

Egy kis energia és pénz befektetéssel összejöhet. Az önellátás, megújuló energia kiépítésének lehetősége és a nyugalom mellett akár a turizmus kiaknázása is szempont lehet ennél a háznál. Legyen független Ozorán! Szőlő és árpa már van, a többi az ön fantáziájára van bízva!
“Megvételre kínálok egy Ozora külterületén lévő, nem mezőgazdasági besorolású telken lévő présházat. A dombos szőlő ültetvények között már messziről szembetűnik a ház, amelynek belsejében rejtőzködik a borospince a gyönyörű hordókkal és bennük a jobbnál jobb borokkal. 

Korábban külföldi vendégek nyaraltak a házban, és ennek sikerén felbuzdulva korszerűsítették az épületet, megépítették a fatüzelésű kályhával működtetett radiátoros házközponti fűtési rendszert, így már folyamatosan lehet itt lakni. A konyha kényelmes teret ad a főzéshez, a fürdőszoba és WC komfortos körülményeket teremt. A tetőtérben lett kialakítva a hálószoba, amely elég nagyméretű, két szobává alakítható. A nappali részben együtt tud étkezni egy nagyobb család is. Mind a földszinten, mind pedig az emeleten fedett terasz lett kialakítva, ahonnan csodálatos panoráma tárulkozik elénk. 

 

A telek és egyéb nyalánkságok Ozorán

 

A ház előtt egy nagy füves rész van, ahol nyáron kint sütögetni, borozgatni lehet. Ez a tér ad helyet a szüret utáni munkálatok elvégzéséhez is. A kamrában főleg a bor készítéséhez szükséges eszközök vannak elhelyezve. A szőlő ültetvény a ház mögötti területen van, mellette művelhető föld területen terem most az árpa, a domb tetején pedig saját erdős részben fészkelnek a madarak. Kiválóan alkalmas gazdálkodni szerető családok számára, vagy vendégházként turisták számára. Nagyszerű befektetés! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?