Íme egy 120 nm-es otthon és egy szuper parkosított udvar Rohodon!

Íme egy 120 nm-es otthon és egy szuper parkosított udvar Rohodon!

A 19,9 milliós, Rohodon kínált családi ház és parkosított udvar igazi gyöngyszem a megyei ingatlanpiacon. A napfényes képek ráadásul plusz felüdülést hoznak a zimankós, sötét napokban.

“A megye, és egyben a Nyírség északkeleti részén fekszik. A környező települések közül Vaja 3, Baktalórántháza 7, Vásárosnamény 18, Mátészalka 19, a megyeszékhely, Nyíregyháza pedig 34 kilométer távolságra található. 

OTTHONOS, NAGY TERASZOS CSALÁDI HÁZ PARKOSÍTOTT UDVARRAL ELADÓ! A szomszédos épületektől kellemes távolságra helyezkedik el, kellő intimitást biztosítva a lakóknak. Külső és belső terei egyaránt a természetességet, otthonosságot hordozzák magukban. Ami külön értéknővelő az a megálmodott parkosított udvar ahol gyönyörű kemencés filagória és egy konyharész is szolgálja a tulajdonosok kényelmét. […] Otthonosságot sugárzó belső terek jellemzik. Az előtérből egy tágas folyosó nyílik, itt találjuk a konyhát tárolóhelyiséggel , fürdőt , wc helyiséget és egy méretes nappalit. A nappaliból egy kisebb előtérbe lépünk ahonnan két nagy hálóhelyiség közelíthető meg. A hallból egy külön nyíló gardrób helyiséget is kialakítottak. 

 

Főbb információk a Rohodon kínált házról

 

– Tehermentes ingatlan!

– Parkosított udvar

– Távvezérelt szárnyas kapu

– Lamellás ablakok

– Műanyag hő-, és hangszigetelt nyílászárók

– Új fürdő helyiség

– Kerti teraszfedés

– Alacsony rezsiköltség, könnyen fenntartható

– Aktív térkihasználás

– Energiatakarékos gépészet

– Kandalló mellett vegyes tüzelésű kazán is a rendszerben van,

– Gyönyörű kerti filagória saját kemencével

– Fekvésének köszönhetően a hosszirányú napelemek elhelyezésére is alkalmas.

– A kert tökéletesen rendben tartott, a kertműveléshez szükséges eszközök is rendelkezésre állnak.

– Fúrt kút új szivattyúval segíti a költségcsökkentést.

– A ház mögött további kb. 70 m2 gazdasági épület (kitisztított ólak, terménytárolók) kínál lehetőségeket akár állattartásra is.

– A kert első része pihenőkertként üzemel

– Kerítéssel elválasztott hátsó kertben szép dísz fák találhatóak

– A termőtalaj különösen jó, így gyakorlatilag bármilyen konyhakerti növény gyönyörűen nő és terem. […]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?