Alig használt ház, csodás és új gazdáját keresi: mi az? Egy 110 milliós újperinti ház!

Alig használt ház, csodás és új gazdáját keresi: mi az? Egy 110 milliós újperinti ház!

Az újperinti, a hirdetők szerint alig használt és a fotók alapján valóban ragyogó családi ház fotói mellett nehéz elmenni. Mi nem tettük. És ön?
“Legjobb energetikai besorolású (AA++) alig használt ház keresi új lakóit! 2020 nyarán készült el ez a szinte önfenntartó családi ház a legmodernebb szerkezeti és gépészeti elemekkel. Az egyszintes 120 nm-es alapterületű lakótérben 4 szoba, egy tágas amerikai konyhás nappali 2 fürdőszoba kapott helyet. A házat igényes kivitelezés, szép burkolatok, tágas világos terek jellemzik. A különleges emelt boltozatú nappaliból egy térkövezett 20 nm-es teraszra juthatunk ki.

A házhoz közvetlenül kapcsolódik egy kétállásos 38 nm-es garázs, közvetlen bejárattal.A gépészet lelke egy Stiebel Eltron LWZ 504 hőszivattyú, ami biztosítja a ház fűtését-hűtését és melegvíz előállítását. A fűtést a padlóban a hűtést a födémen keresztül oldja meg helyiségenkénti külön szabályozóval. Ezenkívül minden helyiségben egy szellőzőn keresztül, hangtalanul biztosítja a levegő keringetését és cseréjét. Itt gázszámlára nem lesz gondja.A házon lévő 3 kwp-os, de bővíthető napelem rendszer gyakorlatilag lefedi a jelenlegi villamos energia fogyasztást (2021-es termelés: 4628 kWh).

 

További újperinti különlegességek

 

– a házra 27 cm hőszigetelés került

– Bramac Tectura cserép

– minden ablakon redőny(nappali elektromos)

– 3 rétegű fa nyílászárók

– riasztó előkészítés

– 3x32A elektromos hálózat

– elektromos nyitás(garázs, kapu)

– gyalogos bejárat kód,Rfid, kulcs nyitású

– okosotthon vezérlésű csengő és kamera rendszer

 

A gondozott 783 nm-es telken dísznövényeket, gyümölcsfákat telepítettek. Egy szerszámtároló ház mellett hinta és vízgyűjtési lehetőség is adott. Az épített kerítésen belül térkövezett közlekedőt és beállót alakítottak ki. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?