Elképesztően jó hangulat Gerlán, a hét eladó ingatlanában!

Elképesztően jó hangulat Gerlán, a hét eladó ingatlanában!

A 150 nm-es családi ház Gerlán igazi vonzó darab a megyei ingatlanpiacon. A 49,9 millióért kínált szépség kertje, tavacskája és fürdődézsája a vénasszonyok nyara alatt még akár idén is kiaknázható extra!
“GERLÁN ( BÉKÉSCSABA VIII. KERÜLETÉBEN ) ajánlom mindazoknak ezt az igényes kivitelezésű CSALÁDI HÁZAT, akiknek fontosak a következők: 

– 1986-ban épült ( tégla és beton alap) 

– 150 m2-es, 6 szobás minden igényt kielégítő, kertvárosi hangulatú CSALÁDI HÁZ 

– A kitűnő elrendezéssel ellátott földszinten (előszoba, wc, konyha, étkező, nappali, fürdőszoba, mosókonyha) található még egy szoba, amely régebben fodrászatként működött. Ennek a helyiségnek külön bejárata van, így ez alkalmas lehet fodrász, kozmetikus, körmös üzletnek. 

– A Gerlán ízlésesen felújított CSALÁDI HÁZ fűtését és meleg víz ellátását egy kombi gázkazán biztosítja – A kellemes méretű nappaliban található egy hangulatos, nagy méretű csempekályha 

– Az emeleten klíma található – Fa nyílászárók redőnyökkel 

– Néhány éve történt meg a fürdőszoba felújítása, a fűtés korszerűsítése és a homlokzat hőszigetelése 

– 861 m2 telek 

– 30 m2-es melléképület 

– 40 m2-es garázs Hörmann elektromos kapuval

– Öntözőrendszer kiépítése 

– Hangulatos terasz és fürdődézsa az esztétikusan parkosított kertben 

– Csendes, békés környezet Gerlán, ahol megtalálhatja a hétköznapok nyugalmát[…]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Gerlán innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?