Egy rokokósan mediterrán ház Miskolc Görömbölyön!

Egy rokokósan mediterrán ház Miskolc Görömbölyön!

99 millió forintba kerül a Görömbölyön kínált, 208 nm-es ingatlan. A kívülről mediterrán, belülről  rokokós hangulat és persze számos extra: most!

A Görömbölyön kínált házról

 

“Az ELADÓ MISKOLCI CSALÁDI HÁZ jellemzői:

 – ideális otthon családoknak, akik szeretnék közel tudni magukat a város nyüzsgéséhez, mégis kertvárosi környezetben szeretnének élni

 – az 2012-ben Görömbölyön épült családi ház tégla építésű, jelenlegi formáját és kialakítását 2019-ben érte el

 – az ingatlan alsó részében található egy szélfogó, melyben ajtó kapcsolat van a garázshoz, a szélfogóból egy közlekedő nyílik, innen elérhető egy kisebb szoba, gardrób, tároló, fürdő és WC, valamint egy tágas nappali-étkező-konyha.

 

Kényeztetés, wellness, telek

A nappaliból elérhető még egy nagyobb méretű szoba, valamint itt találjuk a kisebb fedett teraszra való kijutást. A kisebb teraszról nyílik a zárt és fűtött lépcsőház a tetőtérhez, valamint innen tudjuk megközelíteni a nagyobb méretű fedett teraszt. Ahol található egy családi hydromasszázs jakuzzi, szauna, hydromasszázs zuhanykabin, multimédia kiállások, valamint egy grill park. A tetőtérben először egy előszoba fogad minket. Amely egy exkluzív nappaliba vezet, ahonnan minden többi helyiség elérhető. Mint például a két külön álló szoba saját gardróbokkal, olvasó sarok, fürdő, tároló, valamint konyha

 – a Görömbölyön lévő telek hátsó része ízlésesen parkosított évelő és örökzöld növényekkel, filagóriákkal, hintákkal, szalonnasütővel tarkított. A gyerekeknek kisebb játszótérrel elátott. A lakóépület mellett végig térkövezett az udvar. Melyre egy szabadon álló fedett kocsibeáló került elhelyezésre, ami két kisebb vagy egy nagyobb autó befogadására alkalmas […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?