137 millióba kerül Pécs legdrágább, már kész, belső kétszintes lakása

137 millióba kerül Pécs legdrágább, már kész, belső kétszintes lakása

A belső kétszintes, összesen 115 nm-es szépségre nem lehet panasz. Panoráma, kellemes terek, kiváló hangulat jellemzi a megye legdrágább, már nem csak látványterven létező, eladó lakását!
“[…] Pécsett, a diósi városrészben eladó egy 2. emeleti, belső kétszintes 136 nm-es lakás csodaszép panorámával. A társasházi ingatlan zárt lakóparkban helyezkedik el, amely járművel és gyalogosan is könnyen megközelíthető. A ház 2. emeletén található a 60nm-es nappali – konyha – étkező, amely családi, baráti összejövetelek megtartására is kiválóan alkalmas. A nappaliból nyílik a 7 nm-es terasz, ahonnan a csodálatos mecseki panorámában gyönyörködhetünk. A tetőtérbe kényelmes lépcső vezet fel. Itt egy szobát, két félszobát és egy fürdőszobát találunk. azonban lehetőség nyílik 30nm-en további két szoba kialakítására. 

 

A belső kétszintes lakásban műanyag, hőszigetelt üvegezésű ablakok kerültek beépítésre, a bejárati ajtó több ponton záródó fa szerkezetű, a beltéri ajtók szintén fából készültek. A nappali – konyha – étkező és a szobák szalagparkettával lettek burkolva, fürdőszobák burkolata kerámialappal történt. A fűtés és a melegvíz ellátás kombi gázkazánról történik. Mind az emeleten, mind a tetőtérben klíma berendezés került felszerelésre, amely az összes helyiség hűtését megoldja. A házban központi vízlágyító berendezés működik. A társasház körbekerített, zárt lakóparkban helyezkedik el. A lakáshoz tartozik egy 17 nm-es önálló garázs, amely a lépcsőházból is megközelíthető. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, belső kétszintes lakás ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?